Dommelstraat 68
Bedrijfshal

5347 JL Oss

Dommelstraat 68

verhuurd

Bekijk alle foto's (10)
Soort Bedrijfshal
Oppervlakte 588 m²

Omschrijving Dommelstraat 68

Locatie
Onderhavige bedrijfsunit is gelegen op bedrijventerrein Elzenburg aan de noordzijde van Oss. Dit deel van het bedrijventerrein kenmerkt zich door de diversiteit aan ondernemingen, deels in combinatie met bedrijfswoningen. Via de Maaskade-Kanaalstraat, die direct aansluit op de Weg van de Toekomst, zijn binnen enkele autominuten de op- en afritten van en naar de A50 (Eindhoven-Nijmegen) en de A59 (Den Bosch-Oss) te bereiken. De bereikbaarheid is als zodanig goed te noemen.

Object
De unit, die thans te huur wordt aangeboden, bestaat uit een bedrijfs-/magazijnruimte van circa 464 m² met circa 124 m² kantine-/showroom-/kantoorruimte, verdeeld over twee bouwlagen.

Opleveringsniveau
Het gebouw is 3 jaar geleden geheel opgeknapt en gemoderniseerd. Zo is het kantoor voorzien van isolerende beglazing en zijn de kozijnen voorzien van een eigentijdse kleur. De kantoren zijn geheel geschilderd, het systeemplafond is voorzien van LED-verlichting, er is glasvezelaansluiting aangebracht in de meterkast, een nieuwe c.v.-ketel voorzien van radiatoren is geplaatst, er is een nieuwe pantry op de begane grond en een nieuwe keuken op de verdieping aangebracht, beide met een Daalderop close-in-boiler. Tevens zijn in de toiletruimten nieuwe toiletten en fonteintjes geplaatst. De ruimten zijn voorzien van tegels en een gladde vloer en zijn dus eigenlijk direct te betrekken. In het kantoor is tevens een alarminstallatie aangebracht, die ter beschikking wordt gesteld.

De bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van 5,2 meter en een volledig vrije overspanning van ruim 16 meter! De ruimte is voorzien van een betonvloer, nieuwe LED-verlichting, een gasheater, een brandslanghaspel, een stortbak, diverse krachtstroomaansluitingen (80 Ampère) en een elektrisch bedienbare overheaddeur.

Parkeren
Het bedrijfscomplex beschikt over een voorterrein dat plaats biedt aan circa vijf personenauto's.

Diversen
De locatie is gelegen binnen het bestemmingsplan "Bedrijventerreinen Elzenburg-De Geer-Oss 2011" van de gemeente Oss. Hierin is het bedrijfscomplex bestemd ten behoeve van bedrijfsmatige activiteiten ("Bedrijf-2"), waaronder: bedrijven in de categorieën 1 tot en met 3 van de milieuzoneringslijst, detailhandel in ABC-goederen, keukens, badkamers, tegels en sanitair et cetera. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Lees meer

Kenmerken Dommelstraat 68

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwperiode
vanaf 1991 tm 2000

Bedrijfshal

Oppervlakte
464 m²
Vrije hoogte
520
Vrije overspanning
16
Vloerbelasting
2500
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater
Bouwhoogte
520

Kantoorruimte

Oppervlakte
124 m²
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Verdiepingen
1

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer