Dorpsstraat 162
winkelruimte Te huur

5731 JL Mierlo

Dorpsstraat 162

prijs op aanvraag

Bekijk alle foto's (9)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 296 m²

Omschrijving Dorpsstraat 162

Locatie
Mede door de ligging aan dé doorgaande Dorpsstraat betreft het een centraal gelegen winkelruimte in het centrum van Mierlo. De winkelruimte is gelegen direct naast de entree van de PLUS supermarkt en nabij de vestigingen van HEMA, Bruna, Lidl, Keurslagerij, Albert Heijn, Kruidvat en Lenssen Manders Mode.

Mierlo is middels de doorgaande wegen vanuit Geldrop en Helmond alsmede via de A270 vanuit Eindhoven goed bereikbaar. De A67 is op slechts 10 autominuten afstand gelegen. Via de aanwezige buslijn wordt Mierlo eveneens per openbaar vervoer goed ontsloten.

Object
De voor verhuur beschikbare winkelruimte beschikt over een begane grond van circa 296 m² (bvo) en heeft mede door het front van ruim 20 meter veel attentiewaarde.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep (toilet en pantry) en bestaande energie tot in de meterkast.

Parkeren
In de Dorpsstraat zijn voldoende gratis openbare parkeerplaatsen, ook direct voor het gehuurde.

Overige
In nader overleg te aanvaarden.
Lees meer

Kenmerken Dorpsstraat 162

Overdracht

Huurprijs
prijs op aanvraag
Status
beschikbaar
Aanvaarding
per datum

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte

Winkelruimte

Oppervlakte
296 m²
In units vanaf
296 m²
Verkoopvloer oppervlakte
296 m²
Welstandsklasse type
A1
Lees meer