Drontermeer 4d
Bedrijfshal

5347 JJ Oss

Drontermeer 4d

verhuurd

Bekijk alle foto's (9)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 2008
Oppervlakte 520 m²

Omschrijving Drontermeer 4d

Locatie
Dit herkenbare bedrijfsverzamelgebouw is gesitueerd op een fraaie zichtlocatie direct aan de Weg van de Toekomst, op bedrijventerrein De Geer. Te midden van grote internationale bedrijven als Aspen, Vos Logistics en Hospital Logistics, maar ook kleinere gerenommeerde bedrijven zoals Jess Design en Van de Akker Metaalbewerking. Via de S30 ('Weg van de Toekomst') zijn per auto in enkele minuten de A50 (Nijmegen-Eindhoven) en de A59 (Oss-’s-Hertogenbosch) bereikbaar.

Object
Thans bieden wij een bedrijfsruimte (circa 463 m² begane grond) met circa 30 m² kantoor/kantine op de begane grond en circa 27 m² kantoor op de verdieping voor de verhuur aan.

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van circa 6,5 meter en is onder meer voorzien van betonvloer, elektrisch bedienbare overheaddeur, brandslanghaspel(s) en gasheater.

De op de begane grond gelegen kantoor-/kantineruimte is voorzien van loopdeur, tegelvloer, radiator, systeemplafond voorzien van verlichtingspots, led-verlichting, keukenopstelling voorzien van koelkast, gasfornuis, combi-magnetron en vaatwasser.

Parkeren
Direct voor het object zijn op eigen terrein zijn 3 exclusieve parkeerplaatsen voor huurder beschikbaar. Buitenopslag en stalling van goederen of auto's is niet toegestaan.

Diversen
Het object is gelegen in het bestemmingsplan 'Bedrijventerreinen Elzenburg-De Geer-Oss-2011'en heeft hierin de bestemming "Bedrijf-2' en als zodanig bestemd voor bedrijven die voorkomen in de categorieën 1 tot en met 3 van de milieuzoneringslijst.

Auto gerelateerde bedrijven zoals werkplaatsen en/of verkoop van auto's, koeriersbedrijven e.d. zijn niet gewenst.
Lees meer

Kenmerken Drontermeer 4d

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2008
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
3.195 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
463 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
57 m²
Verdiepingen
2

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer