Edisonstraat 21-07
Bedrijfshal

4004 JL TIEL

Edisonstraat 21-07

verhuurd

Bekijk alle foto's (6)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 1984
Oppervlakte 50 m²

Omschrijving Edisonstraat 21-07

Locatie
Op bedrijventerrein Kellen is op een centrale locatie onderhavig bedrijfsverzamelgebouw gesitueerd. De Kellen is door de aanwezigheid van de op- en afritten van en naar de A15 op slechts 4 autominuten afstand, zeer goed bereikbaar per auto. De omgeving kenmerkt zich door een mix van bedrijvigheid in combinatie met autoshowrooms.

Object
Het bedrijfsverzamelgebouw, waar onderhavige unit deel van uitmaakt, bestaat uit twintig bedrijfsunits variërend in grootte van circa 50 m² tot en met circa 250 m². Recent is de gehele buitengevel geschilderd waardoor het complex een frisse en verzorgde, eigentijdse uitstraling heeft gekregen. De beschikbare unit heeft een oppervlakte van circa 50 m². De unit is door de aanwezigheid van de overheaddeur uitermate geschikt voor kleine zelfstandigen en starters die behoefte hebben aan magazijnruimte of kleinschalige productieruimte. Achterin de ruimte bevinden zich een pantry en toilet.

Opleveringsniveau
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd.

Parkeren
Parkeren is mogelijk op het voorgelegen gemeenschappelijke buitenterrein.

Bestemming
Onderhavig object is naar opgave van de gemeente Tiel gelegen binnen het thans vigerende bestemmingsplan Bedrijventerreinen Kanaalzone en heeft hierin de bestemming Bedrijventerrein en is als zodanig bestemd voor ondernemingen in de categorieën 1 tot en met 5.1 van de bij het bestemmingsplan behorende staat van bedrijfsactiviteiten, alsmede perifere detailhandel (2).
Lees meer

Kenmerken Edisonstraat 21-07

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
per datum

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1984

Bedrijfshal

Oppervlakte
50 m²
In units vanaf
50 m²
Luchtbehandelingen
Mechanische ventilatie
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, heater, toilet, pantry

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer