Eindhovenseweg 47
winkelruimte

5554 AA VALKENSWAARD

Eindhovenseweg 47

verhuurd

Bekijk alle foto's (4)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 170 m²

Omschrijving Eindhovenseweg 47

Locatie
De in het centrum van Valkenswaard gelegen winkelruimte is gelegen aan de Eindhovenseweg tegenover Xenos en nabij de winkels van Intersport, Marie Claire, Bovendeert en Smolders Schoenen. Door de ligging aan de Eindhovenseweg is de winkelruimte uitstekend bereikbaar en gelegen op een prima zichtlocatie. Het winkelbestand in de gemeente Valkenswaard met ruim 30.000 inwoners vervult een enorme regiofunctie.

Object
De voorheen bij Rottier verlichting in gebruik zijnde winkelruimte is gesplitst en beschikt aan de Eindhovenseweg (front circa 6,5 meter) over circa 120 m² winkelruimte op de begane grond met circa 50 m² magazijn-/personeelsruimte op de eerste etage. De unit aan de zijde van de Handwerkstraat is verhuurd ten behoeve van de SNS Bankwinkel.

Opleveringsniveau
Verhuurd wordt het casco, inclusief winkelpui met entreepartij, toiletruimte en gladde betonvloer. De nutsvoorzieningen zijn binnengebracht tot in de meterkast.

Parkeren
Er zijn in het centrum van Valkenswaard voldoende betaald parkeerplaatsen aanwezig waar onder op het nabij gelegen parkeerterrein aan het Deken Mandersplein. Aan de Eindhovenseweg zijn laad-/losplaatsen aanwezig.
Lees meer

Kenmerken Eindhovenseweg 47

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1945 tm 1959

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
170 m²
In units vanaf
170 m²
Verkoopvloer oppervlakte
120 m²
Verdiepingen
2
Frontbreedte
650
Welstandsklasse type
A1
Lees meer