Elzaspassage 4
winkelruimte Te huur

5701 RX Helmond

Elzaspassage 4

€ 20.500,- p/j

Bekijk alle foto's (5)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 1986
Oppervlakte 89 m²

Omschrijving Elzaspassage 4

Locatie
De voor verhuur beschikbare winkelruimte maakt onderdeel uit van het overdekte Winkelcentrum Elzas Passage. De Elzas Passage vormt met circa 40 winkels het winkelhart van het centrum van Helmond en staat in verbinding met de Veestraat en de Markt. In de Elzas Passage zijn onder andere de filiaalbedrijven gevestigd van Xenos, Mango, SoLow, Durlinger Schoenen, Douglas, Jack & Jones, Norah, Van Uffelen Mode, et cetera.

Object
De winkelruimte beschikt over een vloeroppervlak van circa 89 m² en is gelegen naast Livera, nabij de lunchrooms en de consumenten-entree van de parkeergarage.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep (toilet en pantry), bestaande energie tot in de meterkast en basisnet sprinklernet.

Parkeren
Parkeren kan in de parkeergarage onder het Winkelcentrum, die met circa 195 plaatsen als één van de bronpunten voor het centrum fungeert. Via de trap en de lift is het Winkelcentrum Elzas Passage te bereiken.

Overige
Aanvaarding in nader overleg.

Vanwege de ligging in het overdekte winkelcentrum zijn er service- en promotiekosten van toepassing. De servicekosten bedragen € 20,00 per m² per jaar, de promotiekosten verlopen rechtstreeks via belangenvereniging Elzas Passage.
Lees meer

Kenmerken Elzaspassage 4

Overdracht

Huurprijs
€ 20.500,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Servicekosten
€ 20,00

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1986
Bouwperiode
vanaf 1981 tm 1990

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
89 m²
In units vanaf
89 m²
Verkoopvloer oppervlakte
89 m²
Verdiepingen
1

Buitenruimte

Ligging
Wijkwinkelcentrum
Lees meer