Elzaspassage 43
winkelruimte Te huur

5701 RW Helmond

Elzaspassage 43

€ 45.000,- p/j

Bekijk alle foto's (10)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 117 m²

Omschrijving Elzaspassage 43

Locatie
De voor verhuur beschikbare winkelruimte maakt onderdeel uit van het overdekte Winkelcentrum Elzas Passage. Dit Winkelcentrum vormt met bijna 40 winkels het winkelhart van het centrum van Helmond en staat in verbinding met de Veestraat en de Markt. In de Elzas Passage zijn de landelijke filiaalbedrijven gevestigd zoals Mango, Durlinger Schoenen, Douglas, Gerry Weber, Jack & Jones, Rituals, Van Uffelen Mode et cetera.

Object
De voorheen bij Bonita in gebruik zijnde winkelruimte beschikt over een oppervlakte van circa 117 m² op de begane grond. De winkel heeft een front van circa zeven meter en is gelegen tegenover Durlinger en nabij Norah, Pearle, KPN en Mango.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep (toilet en pantry) en bestaande energie tot in de meterkast.

De door vertrekkend huurder aangebrachte tegelvloer, stucwerkplafond met inbouwspots, pui met rolluik, entreeheater, airco, toilet en pantry opstelling worden 'om niet' overgedragen aan opvolgend huurder.

Parkeren
Parkeren kan in de parkeergarage onder het Winkelcentrum, die met circa 195 plaatsen als één van de bronpunten voor het centrum fungeert. Via de trap en de lift is Winkelcentrum Elzas Passage te bereiken.

Overige
Per direct te aanvaarden.

Vanwege de ligging in het overdekte Winkelcentrum zijn er service- en promotiekosten van toepassing. De servicekosten bedragen € 20,00 per m² per jaar te vermeerderen met BTW, de promotiebijdrage verloopt rechtstreeks via belangenvereniging Elzas Passage.
Lees meer

Kenmerken Elzaspassage 43

Overdracht

Huurprijs
€ 45.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Servicekosten
€ 20,00

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1971 tm 1980

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.250 m²

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
117 m²
In units vanaf
117 m²
Verkoopvloer oppervlakte
117 m²
Verdiepingen
1
Lees meer