Elzaspassage 43A
winkelruimte Te huur

5701 RW HELMOND

Elzaspassage 43A

€ 75.000,- p/j

Bekijk alle foto's (6)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 2023
Oppervlakte 178 m²

Omschrijving Elzaspassage 43A

Locatie
De voor verhuur beschikbare commerciële ruimte maakt onderdeel uit van het overdekte Winkelcentrum Elzaspassage. Dit Winkelcentrum vormt met bijna 40 winkels het winkelhart van het centrum van Helmond en staat in verbinding met de Veestraat en de Markt. In de Elzaspassage zijn de landelijke filiaalbedrijven gevestigd zoals Mango, Durlinger Schoenen, Douglas, Xenos, KPN, Jack & Jones, Van Uffelen Mode, So Low et cetera.

Object
De voorheen bij Team kappers in gebruik zijnde commerciële ruimte is gelegen op de eerste etage, met een oppervlakte van circa 172 m² voor diverse doeleinde geschikt. De etage is uitstekend bereikbaar mede vanwege de consument vriendelijke opgang ter hoogte van het centrale plein waar ook Delifrance, Durlinger en Pearle zijn gevestigd. De vele raampartijen op de eerste etage dragen bij aan de attentiewaarde en diverse gebruiksfuncties zoals kantoor, schoonheidssalon etc.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep (toilet en pantry) en bestaande energie tot in de meterkast.

Parkeren
Parkeren kan in de parkeergarage onder het Winkelcentrum, die met circa 195 plaatsen als één van de bronpunten voor het centrum fungeert. Via de trap en de lift is Winkelcentrum Elzaspassage te bereiken.

Overige
Per direct te aanvaarden.

Vanwege de ligging in het overdekte Winkelcentrum zijn er service- en promotiekosten van toepassing. De servicekosten bedragen € 20,00 per m² per jaar te vermeerderen met BTW, de promotiebijdrage verloopt rechtstreeks via belangenvereniging Elzaspassage.
Lees meer

Kenmerken Elzaspassage 43A

Overdracht

Huurprijs
€ 75.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
2023

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
178 m²
In units vanaf
172 m²
Verkoopvloer oppervlakte
172 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
700
Welstandsklasse type
A2

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer