Elzaspassage 47
winkelruimte Te huur

5701 RW Helmond

Elzaspassage 47

€ 45.000,- p/j

Bekijk alle foto's (8)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 332 m²

Omschrijving Elzaspassage 47

Locatie
De voor verhuur beschikbare winkelruimte maakt onderdeel uit van het overdekte Winkelcentrum Elzas Passage. De Elzas Passage vormt met bijna 40 winkels het winkelhart van het centrum van Helmond en staat in verbinding met de Veestraat en de Markt. In de Elzas Passage zijn landelijke filiaalbedrijven gevestigd zoals Xenos, Mango, Durlinger Schoenen, Douglas, Jack & Jones, So Low, Vero Moda, VILA ,Van Uffelen Mode et cetera.

Object
Door de verhuizing van Jack&Jones binnen de Elzas Passage komt de huidige winkelruimte beschikbaar. De unit beschikt op de begane grond over een oppervlakte van circa 166 m² en heeft een eerste etage van circa 166 m². De winkel heeft een front van ongeveer 8 meter en is gelegen naast de Xenos.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep (toilet en pantry) en bestaande energie tot in de meterkast.

Het door vertrekkend huurder aangebrachte vloer-, wand- en systeemplafond met inbouwspots, pui met rolluik, airco en toilet-/pantry-opstelling op de eerste etage, worden 'om niet' overgedragen aan opvolgend huurder.

Parkeren
Parkeren kan in de parkeergarage onder het winkelcentrum, die met circa 195 plaatsen als één van de bronpunten voor het centrum fungeert. Via de trap en de lift is de Elzas Passage te bereiken.

Overig
In nader overleg te aanvaarden.

Vanwege de ligging in het overdekte winkelcentrum zijn er service- en promotiekosten van toepassing. De servicekosten bedragen € 20,00 per m² per jaar, de promotiekosten verlopen rechtstreeks via belangenvereniging Elzas Passage.
Lees meer

Kenmerken Elzaspassage 47

Overdracht

Huurprijs
€ 45.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1971 tm 1980

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.250 m²

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
332 m²
In units vanaf
166 m²
Verkoopvloer oppervlakte
166 m²
Verdiepingen
2
Frontbreedte
800
Lees meer