Elzaspassage 54
winkelruimte Te huur

5701 RX Helmond

Elzaspassage 54

€ 35.000,- p/j

Bekijk alle foto's (5)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 243 m²

Omschrijving Elzaspassage 54

Locatie
De voor verhuur beschikbare winkelruimte maakt onderdeel uit van het overdekte Winkelcentrum Elzas Passage. Dit winkelcentrum vormt met bijna 40 winkels het winkelhart van het centrum van Helmond en staat in verbinding met de Veestraat en de Markt. In de Elzas Passage zijn de landelijke filiaalbedrijven gevestigd zoals Mango, Durlinger Schoenen, Douglas, Gerry Weber, Jack & Jones, Rituals, Van Uffelen Mode et cetera.

Object
De wegens verhuizing van Pearle beschikbaar gekomen winkelruimte heeft op de begane grond een oppervlakte van circa 114 m² en een eerste etage van circa 129 m². De winkel heeft een front van circa 6 meter en is gelegen tegenover Cool Cat en tussen de winkels van Mango en Schijvens Mode.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep (toilet en pantry) en bestaande energie tot in de meterkast.

Door door vertrekkend huurder aangebrachte voorzieningen zoals systeemplafond met inbouwspots, airco en de op eerste etage opgestelde toilet en pantry worden 'om niet' overdragen aan opvolgend huurder.

Parkeren
Parkeren kan in de parkeergarage onder het Winkelcentrum, dat met circa 195 plaatsen als één van de bronpunten voor het centrum fungeert. Via de trap en de lift is het Winkelcentrum Elzas Passage te bereiken.

Overige
Per direct te aanvaarden.

Vanwege de ligging in het overdekte Winkelcentrum zijn er service- en promotiekosten van toepassing. De servicekosten bedragen € 20,00 per m² per jaar, de promotiekosten verlopen rechtstreeks via belangenvereniging Elzas Passage.
Lees meer

Kenmerken Elzaspassage 54

Overdracht

Huurprijs
€ 35.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
per datum
Servicekosten
€ 20,00

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1971 tm 1980

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.350 m²

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
243 m²
In units vanaf
114 m²
Verkoopvloer oppervlakte
114 m²
Verdiepingen
2
Lees meer