Elzaspassage 55
winkelruimte Te huur

5701 RW Helmond

Elzaspassage 55

€ 41.000,- p/j

Bekijk alle foto's (6)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 99 m²

Omschrijving Elzaspassage 55

Locatie
De voor verhuur beschikbare winkelruimte maakt onderdeel uit van het overdekte Winkelcentrum Elzas Passage. Dit winkelcentrum vormt met bijna 40 winkels het winkelhart van het centrum van Helmond en staat in verbinding met de Veestraat en de Markt. In de Elzas Passage zijn de landelijke filiaalbedrijven gevestigd zoals Mango, Durlinger Schoenen, Douglas, Gerry Weber, Jack & Jones, Rituals, Van Uffelen Mode et cetera.

Object
De tot voor kort bij Telfort in gebruik zijnde winkelruimte is prominent gelegen op de kop van de entree aan de Markt, waardoor deze zowel aan de Markt als in de Passage attentiewaarde heeft. De winkelunit heeft op de begane grond een oppervlakte van circa 99 m², waar tevens het toilet en de pantry zijn opgesteld. De eerste etage is uitsluitend met een vlizotrap bereikbaar en beschikt over circa 72 m². De winkel is gesitueerd nabij Schijvens Mode, H&M, Cotton Club, KPN, Pearle en Durlinger.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep (toilet en pantry) en bestaande energie tot in de meterkast.

De door de vertrekkend huurder aangebrachte voorzieningen zoals het systeemplafond met inbouwspots, de airco, het toilet, de pantry en de elektrisch bedienbare rolluiken worden 'om niet' overdragen aan de opvolgend huurder.

Parkeren
Parkeren kan in de parkeergarage onder het Winkelcentrum, die met circa 195 plaatsen als één van de bronpunten voor het centrum fungeert. Via de trap en de lift is het Winkelcentrum Elzas Passage te bereiken.

Overige
Vanwege de ligging in het overdekte Winkelcentrum zijn er service- en promotiekosten van toepassing. De servicekosten bedragen € 20,00 per m² per jaar, de promotiekosten verlopen rechtstreeks via belangenvereniging Elzas Passage.
Lees meer

Kenmerken Elzaspassage 55

Overdracht

Huurprijs
€ 41.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1971 tm 1980

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.250 m²

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
99 m²
In units vanaf
99 m²
Verkoopvloer oppervlakte
99 m²
Verdiepingen
2
Frontbreedte
500
Welstandsklasse type
A1
Lees meer