Elzaspassage 8
winkelruimte Te huur

5701 RX Helmond

Elzaspassage 8

€ 26.500,- p/j

Bekijk alle foto's (6)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 1989
Oppervlakte 76 m²

Omschrijving Elzaspassage 8

Locatie
De voor verhuur beschikbare winkelruimte maakt onderdeel uit van het overdekte Winkelcentrum Elzas Passage. Dit winkelcentrum vormt met ruim 30 winkels het winkelhart van het centrum van Helmond en staat in verbinding met de Veestraat en de Markt. In de Elzas Passage zijn landelijke filiaalbedrijven gevestigd zoals Mango, Xenos, Durlinger Schoenen, Douglas, Jack & Jones, SoLow, VILA, Vero Mode et cetera.

Object
De voor verhuur beschikbare winkelruimte beschikt over circa 76 m² en is gelegen naast Livera en tegenover Van Uffelen Mode. Door het ruim bemeten front is er sprake van veel attentiewaarde.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep (toilet en pantry) en bestaande energie tot in de meterkast.

Parkeren
Parkeren kan in de parkeergarage onder het winkelcentrum, die met circa 195 plaatsen als één van de bronpunten voor het centrum fungeert. Via de trap en de lift is de Elzas Passage te bereiken.

Overige
In nader overleg met verhuurder en vertrekkend huurder te aanvaarden.

Vanwege de ligging in het overdekte winkelcentrum zijn er service- en promotiekosten van toepassing. De servicekosten bedragen € 20,00 per m² per jaar te vermeerderen met BTW, de promotiebijdrage verloopt rechtstreeks via belangenvereniging Elzas Passage.
Lees meer

Kenmerken Elzaspassage 8

Overdracht

Huurprijs
€ 26.500,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1989
Bouwperiode
vanaf 1981 tm 1990

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
76 m²
In units vanaf
76 m²
Verkoopvloer oppervlakte
76 m²

Buitenruimte

Ligging
Wijkwinkelcentrum
Lees meer