Etruskenweg 34
Bedrijfshal

5349 AZ Oss

Etruskenweg 34

verhuurd

Bekijk alle foto's (8)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 1992
Oppervlakte 288 m²

Omschrijving Etruskenweg 34

Locatie
Onderhavig object maakt onderdeel uit van een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw van in totaal vier bedrijfsunits dat is gelegen op bedrijventerrein Danenhoef te Oss. De ontsluiting van het terrein geschiedt middels de Friezenweg, Galliërsweg en de Hartog Hartogsingel, die aansluiting vindt op de Weg van de Toekomst en vervolgens op de A59 (Den Bosch-Nijmegen) en de A50 (Eindhoven-Nijmegen).

Object
De ruimte die thans te huur wordt aangeboden betreft de hoekunit, de meest linkse van de vier bedrijfsruimten welke recent geheel zijn gerenoveerd en gemoderniseerd en als zodanig onder andere voorzien van geheel nieuwe gevels. De bedrijfsunit welke thans te huur wordt aangeboden is geheel zelfstandig en voorzien van toilet, keukenopstelling en eigen nutsaansluitingen (gas, water en elektra) en omvat een bedrijfs-/opslagruimte van circa 231 m² en een kantine-/spreekkamer-/kantoorruimte verdeeld over twee bouwlagen van in totaal circa 57 m².

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte kent een volledig opleveringsniveau en is onder andere voorzien van betonvloer, elektrisch bedienbare overhead, LED-verlichtingsarmaturen, verwarming middels heater en wastrog.

De kantoor-/kantineruimte is verdeeld over twee bouwlagen. De kantine annex spreekkamer op de begane grond is voorzien van keukenopstelling, systeemplafond met LED-verlichting en c.v. installatie voorzien van radiatoren. Middels een houten trap bereikt men de kantoorruimte op de verdieping met een gelijkwaardig opleveringsniveau. De begane grond is voorzien van een een laminaatvloer.

Parkeren
Direct voor de bedrijfsunit zijn drie eigen parkeerplaatsen gesitueerd.

Bestemming
Het object is gelegen in het bestemmingsplan 'MoLaDa' en heeft hierin de bestemming 'Bedrijf-4' en als zodanig bestemd voor bedrijven, met dien verstande, dat: 1. uitsluitend bedrijven zijn toegestaan die voorkomen in de categorieën 2 tot en met 3.2 van de milieuzoneringslijst, met dien verstande dat: 2. geluidzoneringsplichtige inrichtingen zijn uitgesloten; 3. risicovolle inrichtingen zijn uitgesloten; 4. vuurwerkbedrijven en zelfstandige kantoren niet zijn toegestaan. Detailhandel in, grove bouwmaterialen, landbouwwerktuigen, zonwering, vijvers, zwembaden en tuinhuisjes zijn toegestaan. Detailhandel in keukens, badkamers, tegels en sanitair zijn toegestaan met dien verstande dat het een nevenactiviteit dient te zijn bij bedrijfsactiviteiten in de vorm van productie en installatie en tevens dat het verkoopvloeroppervlak in de vorm van een showroom ten hoogste 250 m² mag bedragen. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Lees meer

Kenmerken Etruskenweg 34

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
per datum
Servicekosten
€ 45,00

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1992
Bouwperiode
vanaf 1991 tm 2000

Bedrijfshal

Oppervlakte
231 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
57 m²
Verdiepingen
2

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer