Europalaan 6d
kantoorruimte Te huur

5232 BC 'S-Hertogenbosch

Europalaan 6d

€ 135,- p/m² p/j

Bekijk alle foto's (30)
Soort Kantoorruimte
Bouwjaar 1989
Oppervlakte 1.125 m²

Omschrijving Europalaan 6d

Locatie
Dit representatieve kantoorgebouw is gelegen in dé kantorenzone van Tradepark De Herven; daarnaast is het gebouw ook nog eens gelegen op een absolute zichtlocatie aan/vanaf de A2. Per etmaal passeren hier, naar verluid, gemiddeld 150.000 voertuigen. Dit geeft de importantie van de locatie weer.

De Herven is een modern Tradepark waar overwegend zakelijke dienstverleners zijn gehuisvest, al dan niet in combinatie met showroom-, opslag- en/of distributiefuncties. De woon- en autoboulevard geeft De Herven extra allure.

Per eigen vervoer is De Herven uitstekend bereikbaar; binnen slechts 2 autominuten zijn de op- en afritten van en naar de A2 gesitueerd. Daarnaast zijn de voorzieningen per openbaar vervoer ook goed geregeld: op loopafstand is een bushalte gesitueerd met directe verbindingen van en naar onder andere het Centraal Station en Station Oost.

Object
De voor verhuur beschikbare kantoorruimtes zijn gelegen op de tweede en derde verdieping van het kantoorgebouw genaamd Ultra | Blauw. De gezamenlijke entree op de begane grond geeft toegang tot het gebouw. Via de lift of trap zijn de kantoorverdiepingen te bereiken. De kantoorruimtes op de tweede verdieping -respectievelijk circa 379 en 374 m² groot- zijn volledig zelfstandig doordat er op beide vloeren een eigen (luxe) pantry en dubbele toiletgroep is gesitueerd. De kantoorruimte op de derde verdieping is circa 372 m² groot en is tevens volledig zelfstandig.

In 2017 zijn de vloervelden voorzien van een volledig nieuw inbouwpakket waar enkel de beste en zeer hoogwaardige materialen zijn gebruikt. De kamerindelingen van de kantoorruimtes zijn zeer verschillend en daarmee goed passend voor veel verschillende kantoorgebruikers. De kantoorruimtes kunnen in zijn geheel verhuurd worden (thans 1.125 m²), maar ook in units vanaf 372 m². De indeling van de kamers is overigens flexibel en kan dus naar wens worden ingedeeld.

Opleveringsniveau
De kantoorruimtes worden in de huidige staat opgeleverd, doch voorzien van een zeer volledig inbouwpakket bestaande uit onder andere:
- systeemplafond met ledverlichting en luchtklimaatsysteem met de hoogste klasse luchtfiltratie;
- airconditioning in iedere ruimte;
- wandafwerking (stuc en (glazen) systeemwanden);
- vloerafwerking (tapijt en pvc);
- verwarming middels radiatoren;
- kabelgoten voorzien van elektra en databekabeling (CAT7);
- luxe pantry's voorzien van vaatwasser, koelkast, magnetron en Quooker;
- alarmsysteem per kantoordeel voorzien van camera's;
- dubbele toiletgroep (urinoirs bij heren);
- volledig ingerichte patchruimte per kantoorvloer.

Parkeren
Op het voorgelegen parkeerterrein zijn ruim voldoende parkeerplaatsen gelegen. Per kantoordeel zijn er 12/13 parkeerplaatsen beschikbaar, met in totaal 38 parkeerplaatsen.
Lees meer

Kenmerken Europalaan 6d

Overdracht

Huurprijs
€ 135,- p/m² p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Servicekosten
€ 35,00

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
1989
Bouwperiode
vanaf 1981 tm 1990

Kantoorruimte

Oppervlakte
1.125 m²
In units vanaf
372 m²
Indicatie turnkey
Ja
Luchtbehandelingen
Airco, mechanische ventilatie, topkoeling
Verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein, kantorenpark
Lees meer