Frederik van Eedenplein 29
winkelruimte Te huur

5611 KT Eindhoven

Frederik van Eedenplein 29

€ 55.000,- p/j

Bekijk alle foto's (12)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 241 m²

Omschrijving Frederik van Eedenplein 29

Locatie
Het Cornelis Paradise betreft een woonappartementencomplex in het hogere segment, gelegen aan het schitterende Anne Frankplantsoen in het centrum van Eindhoven. De centrale entree met toegang naar de eveneens hoogwaardige Blue Zone Gym bevindt zich op de begane grond en geeft tevens toegangsmogelijkheid tot het tot voor kort bij ToDay in gebruik zijnde restaurant. Door de centrale ligging zijn zowel het stadscentrum als de Stadschouwburg met enkele minuten wandelen te bereiken. De diverse uitvalswegen liggen in de nabijheid zodat de bereikbaarheid met de auto ook uitstekend is.

Object
De tot voor kort bij ToDay in gebruik zijnde horecagelegenheid beschikt op de begane grond over circa 241 m² commerciële ruimte plus ruime terrasgelegenheid en separate berging in de parkeergarage. Doordat in het nieuwe ontwerp de plafonds verspringen is de indeling speels met her en der veel vrije hoogte met ruime en hoge raampartijen die een prachtig uitzicht bieden op het aangrenzende park. Deze commerciële ruimte is voor diverse doeleinden geschikt, maar omwille van ter overname zijnde horeca-inventaris gaat de voorkeur uit naar een kwalitatieve horeca-invulling.

Opleveringsniveau
Het complete interieur met installaties en apparatuur is ter overname, zodat het object daarmee als 'in-stap-klaar' te betitelen is. Het geheel wordt verhuurd in de staat waarin deze zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Derhalve compleet met huidig interieur, meubilair, keuken- en baropstelling met apparatuur en overige toebehoren, toiletten dames en heren, koelcel, spoelkeuken, kantoor met datavoorzieningen en vloer- en luchtverwarming.

Verhuurd wordt daarentegen het casco met de buitenpuien, afgedopte riolering, een ruwe betonvloer en nutsvoorzieningen tot in de meterkast.

Parkeren
Vlakbij het terras bevindt zich een openbaar parkeerterrein waar tegen betaling kan worden geparkeerd. De appartement bewoners parkeren in de daarvoor bestemde besloten parkeergarage.
Lees meer

Kenmerken Frederik van Eedenplein 29

Overdracht

Huurprijs
€ 55.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1971 tm 1980

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
241 m²
In units vanaf
241 m²
Verkoopvloer oppervlakte
241 m²
Verdiepingen
1
Welstandsklasse type
C2

Horeca

Horeca type
Cafe restaurant
Oppervlakte
241 m²
Verkoopvloer oppervlakte
241 m²
Regios
noord brabant
Overname prijs
50000

Buitenruimte

Ligging
Kantorenpark, in woonwijk
Lees meer