Frontstraat 14
Bedrijfshal Te huur

5405 AK Uden

Frontstraat 14

€ 53,- p/m² p/j

Bekijk alle foto's (8)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 2006
Oppervlakte 2.979 m²

Omschrijving Frontstraat 14

Locatie
Onderhavig distributiecomplex is gelegen op bedrijventerrein Loopkant-Liessent, aan de oostzijde van Uden. De bereikbaarheid met eigen vervoer is goed te noemen, want de op- en afritten van de A50 (Eindhoven-Nijmegen) zijn op korte afstand gelegen. Tevens zijn er busverbindingen met Eindhoven en Den Bosch.

Object
Het bedrijfscomplex omvat een grootschalige bedrijfs-/distributieruimte met daarvoor een kantoorruimte. Het complex is in verschillende fases gebouwd (1980, 1992, 2004, 2006 en 2009) en is gelegen op een ruim perceel van 15.734 m². De distributieruimte heeft een totale vloeroppervlak van 10.700 m², verdeeld over 9 compartimenten met diverse gebruikers waaronder Nova Natura en Aldenhuijsen Slaapsystemen.

Momenteel kunnen wij een drietal compartimenten te huur aanbieden (totaal circa 2.979 m²). Dit betreft een 2-tal aan elkaar gesloten hallen (Hal 4 + 6) welke gebruik kunnen maken van de gemeenschappelijke loadingdocks en overheaddeuren. De gemeenschappelijke gangpaden worden naar rato verrekend en aan het verhuurbaar vloeroppervlak toegevoegd. Daarnaast is er en een losse unit van 369 m² met een aparte ingang (Hal 8) beschikbaar voor de verhuur.

Opleveringsniveau
De bedrijfsruimte omvat een groot aantal gemeenschappelijke loadingdocks met dockshelters en levellers om te laden en lossen en een aantal overheaddeuren. De ruimtes beschikken over elektrisch bedienbare overheaddeuren, een betonvloer met hoge draagkracht (3.000 kg/m²), een vrije hoogte van circa 7,5-8,0 meter, een brandmeldinstallatie, brandslanghaspels, rookmelders, handbrandblussers en branddeuren tussen de diverse compartimenten.

Parkeren
Het, voor het object gelegen, buitenterrein is omheind en verhard middels klinkers en biedt voldoende manoeuvreer- en parkeerruimte. Tevens is er een fietsenstalling aanwezig.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het vigerende bestemmingsplan Bedrijventerrein Loopkant-Liessent en heeft hierin de bestemming 'bedrijventerrein' en is als zodanig bestemd voor bedrijven tot en met 4.2 in de lijst Staat van Bedrijfsactiviteiten. Uitsluitend bedrijven uit de milieu categorieën 2, 3.1, 3.2, 4.1. en 4.2 zijn toegestaan. Een kopie van dit bestemmingsplan en de Staat van Bedrijfsactiviteiten zijn als bijlage te downloaden.
Lees meer

Kenmerken Frontstraat 14

Overdracht

Huurprijs
€ 53,- p/m² p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2006

Bedrijfshal

Oppervlakte
2.979 m²
In units vanaf
369 m²
Vrije hoogte
800
Vloerbelasting
3000
Voorzieningen
Loading docks, overheaddeuren, betonvloer
Logistieke functie
1
Bouwhoogte
800

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer