Galvaniweg 21
Bedrijfshal

5482 TN Schijndel

Galvaniweg 21

verkocht

Bekijk alle foto's (15)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 2008
Oppervlakte 1.115 m²

Omschrijving Galvaniweg 21

Locatie
Onderhavig bedrijfsobject is fraai op zicht gelegen aan de rand van bedrijventerrein Duin III in Schijndel. De locatie ligt parallel aan de Eerdsebaan (Schijndel-Veghel) en is op circa twee autominuten gelegen van de A50 (Nijmegen-Eindhoven). Dit gedeelte van het bedrijventerrein is de laatste jaren enorm ontwikkeld met fraaie gebouwen en een diversiteit aan bedrijven zoals de Karwei Bouwmarkt, Pelletin Technology Nederland (PTN), Meubiflex Parketvloeren en KGT B.V. De locatie is als zodanig goed te noemen.

Object
Dit bedrijfscomplex bestaat uit circa 595 m² showroomruimte met kantoor op de begane grond, een werkplaats van circa 380 m² en circa 140 m² kantoor-/opslagruimte op de verdieping. Het geheel is gelegen op een perceel van in totaal 2.510 m². Het buitenterrein is verhard en ingericht als parkeerplaats.

Opleveringsniveau
Het opleveringsniveau van de showroomruimte en kantoorruimte voorziet onder andere in een betonvloer voorzien van afwerking middels een grindvloer, ledverlichting, alsmede c.v.-installatie. De vrije hoogte van de showroom bedraagt circa 7 meter.

Het opleveringsniveau van de werkplaats voorziet in onder andere een betonvloer, krachtstroom (3x63 Ampère), perslucht leidingen, drie elektrisch bedienbare overheaddeuren, afzuiging en heaters. De vrije hoogte van de showroom bedraagt circa 7 meter. Het gehele pand is voorzien van een brandmeldcentrale en alarminstallatie.

Parkeren
Op het verharde buitenterrein zijn ruim voldoende parkeermogelijkheden.

Bestemming
Naar opgave van de gemeente Meierijstad is het object gelegen in bestemmingsplan "Bedrijventerreinen" en heeft hierin de bestemming "enkelbestemming bedrijventerrein -1' met functieaanduiding 'bedrijf tot en met categorie 4.2" en is als zodanig bestemd voor bedrijven in de categorieën 2 tot en met 4.2 als opgenomen in de Staat van bedrijfsactiviteiten. Tevens heeft het object de functieaanduiding 'detailhandel volumineus'.

Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Lees meer

Kenmerken Galvaniweg 21

Overdracht

Huurprijs
prijs op aanvraag
Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2008
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
2.510 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
975 m²
Vrije hoogte
700
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, heater, toilet
Bouwhoogte
700

Kantoorruimte

Oppervlakte
140 m²
Voorzieningen
Te openen ramen
Verdiepingen
2

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer