Gasstraat-Oost 11B
Bedrijfshal

5349 AH OSS

Gasstraat-Oost 11B

verhuurd

Bekijk alle foto's (15)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 2007
Oppervlakte 310 m²

Omschrijving Gasstraat-Oost 11B

Locatie
Dit bedrijfsverzamelgebouw is gelegen pal aan de Gasstraat-Oost en heeft daardoor een maximale exposure. Het complex is gelegen op het voormalige Philipscomplex en daar zijn de afgelopen jaren forse ontwikkelingen geweest. Zo hebben zich hier reeds Euromaster bandencentrale, Würth en INQAR Autoverhuur gevestigd. Al met al een energiek terrein met moderne bedrijfsgebouwen en ondernemers van niveau.

Object
In dit bedrijfsverzamelgebouw zelf zijn reeds diverse gebruikers gevestigd zoals De Jonge Coatings, Felix van der Putten verf en de Warmteservice Groep. De middelste bedrijfsunit (circa 310 m²) aan de Gasstraat-Oost, waar thans Nextdoor Projects gehuisvest is, komt voor de verhuur beschikbaar. De unit heeft een net glazen front met loopdeur, alsmede twee overheaddeuren in de voorgevel, waardoor de ruimte zeer herkenbaar is en optimaal toegankelijk is.

Opleveringsniveau
In overleg. De unit is oplevering casco en enkel voorzien van betonvloer voorzien van coating, eigen meterkast met gas-, water- en elektra-aansluiting, toiletruimte en twee elektrisch bedienbare overheaddeuren en brandslanghaspel. De aanwezige LED-verlichting en pantry zijn eigendom van de huidige huurder.

Parkeren
Direct vóór het object zijn 5 eigen parkeerplaatsen gesitueerd.

Bestemming
Het verzamelgebouw waarvan deze unit onderdeel uitmaakt ligt in het bestemmingsplan 'Moleneind, Landweer en Danenhoef - Oss - 2011' en heeft hierin de bestemming " bedrijf 2" en is als zodanig uitsluitend bestemd voor bedrijven die voorkomen in de categorieën 2, 3.1, 3.2, 4.1 en 4.2 van de milieuzoneringslijst. Toegestaan zijn daarnaast o.a. detailhandel in grove bouwmaterialen, landbouwwerktuigen, zonwering, tenten, vijvers, zwembaden en tuinhuisjes, detailhandel in keukens, badkamers, tegels en sanitair. N.B. een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.

N.B. Auto gerelateerde bedrijven zoals werkplaatsen en/of verkoop van auto's, koeriersbedrijven e.d. zijn niet gewenst.
Lees meer

Kenmerken Gasstraat-Oost 11B

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2007

Bedrijfshal

Oppervlakte
310 m²
Vrije hoogte
700
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer
Bouwhoogte
700

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer