Gasstraat-Oost 49
Bedrijfshal

5349 AH OSS

Gasstraat-Oost 49

verhuurd

Bekijk alle foto's (23)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 1975
Oppervlakte 1.400 m²

Omschrijving Gasstraat-Oost 49

Locatie
Op absolute toplocatie, pal aan de Weg van de Toekomst, ligt zeer herkenbaar dit moderne bedrijfscomplex, waar onder meer Boels Verhuur en ALUP GrassAir Compressoren zijn gehuisvest. De Weg van de Toekomst sluit direct aan op de A50-A59, waardoor de bereikbaarheid optimaal is.

Object
Dit object komt per mei 2023 voor de verhuur beschikbaar en omvat circa 300 m² kantoor-/kantineruimte en aangrenzend circa 1.008 m² hoogwaardige bedrijfs-/productieruimte.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte is een aantal jaren geleden volledig gerenoveerd en voorzien van systeemplafond met TL-inbouwarmaturen, vloerbedekking, nieuw sanitair, kantine met keukenopstelling en nette kantoren en spreekkamers en vergader-/presentatieruimte met veel glas, zodat er een lichte en prettige werkomgeving is gecreëerd.

De bedrijfsruimte is onder andere voorzien van een hoog systeemplafond met TL-inbouwarmaturen en airco-units, twee overheaddeuren, separaat magazijn, kantoor voor chef magazijn, krachtstroomaansluitingen, persluchtleidingen, gecoate betonvloer en separate toiletgroep voor de medewerkers van de bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte is daarnaast voorzien van glas in de voorgevel, waardoor een aangename werkomgeving ontstaat.

Parkeren
Op eigen terrein zijn ruime parkeermogelijkheden.

Diversen
Naar opgave van de gemeente Oss ligt het verzamelgebouw in het vigerende bestemmingsplan 'Bedrijventerreinen Moleneind, Landweer en Danenhoef - Oss- 2011' en heeft hierin de bestemming " bedrijf 3" met functieaanduiding tot en met categorie 4.2. en is als zodanig uitsluitend bestemd voor bedrijven die voorkomen in de categorieën 2, 3.1, 3.2, 4.1 en 4.2 van de milieuzoneringslijst, geluidszoneringsplichtige inrichtingen zijn toegestaan. N.B. een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Lees meer

Kenmerken Gasstraat-Oost 49

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
1975
Bouwperiode
vanaf 1971 tm 1980

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
9.700 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
1.100 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
300 m²
Verdiepingen
2

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer