Geysendorfferstraat 29
winkelruimte Te huur

5703 GA Helmond

Geysendorfferstraat 29

€ 21.000,- p/j

Bekijk alle foto's (10)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 134 m²

Omschrijving Geysendorfferstraat 29

Locatie
De winkelruimte maakt onderdeel uit van het volledig gerenoveerde winkelcentrum Straakven, een buurtvoorziening in Helmond Oost. Met de renovatie is een nieuwe Lidl supermarkt ontstaan van circa 1.800 m², aangevuld met een aantal dagwinkels zoals een bakker, slager, gemakswinkel, cafetaria en ouderenwinkel. Het winkelcentrum fungeert behalve als boodschappencentrum ook als ontmoetingsplaats voor de inwoners van Helmond Oost. Met name de formules die aansluiting zoeken bij de Lidl supermarkt en geënt zijn op de dagelijkse boodschappenbehoefte, zouden hier moeten kunnen slagen.

Object
De winkelruimte is gesitueerd op de hoek van het winkelcentrum met een breed front, direct gelegen aan de parkeerplaats en naast de Lidl supermarkt. Deze bijzondere locatie maakt dat de winkel een enorme attentiewaarde heeft. De oppervlakte van deze mooie rechthoekige ruimte bedraagt circa 134 m². Een courante oppervlakte voor vele boodschappenformules.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich bevindt. De commerciële ruimte beschikt o.a. over een tegelvloer, toiletruimte en kantoorruimte. Aan de achterzijde van de ruimte bevindt zich een vluchtdeur/toegangsdeur.

Parkeren
Het winkelcentrum is in een U-vorm gesitueerd op het nieuw gerealiseerde parkeerterrein, wat voorziet in circa 60 gratis parkeerplaatsen. Aan de Geysendorfferstraat zijn ook nog enkele 'lang' parkeerplaatsen aanwezig.
Lees meer

Kenmerken Geysendorfferstraat 29

Overdracht

Huurprijs
€ 21.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct
Servicekosten
€ 800,00

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
134 m²
In units vanaf
134 m²
Verkoopvloer oppervlakte
134 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
1500
Welstandsklasse type
A1
Lees meer