Grotestraat 56
winkelruimte Te huur

5801 BH Venray

Grotestraat 56

€ 55.000,- p/j

Bekijk alle foto's (22)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 1948
Oppervlakte 272 m²

Omschrijving Grotestraat 56

Locatie
De Grotestraat is de hoofdwinkelstraat van Venray en kenmerkt zich door het groot aantal vestigingen van landelijke filiaalbedrijven. Wij benoemen onder andere filialen van H&M, HEMA, Durlinger Schoenen, Blokker, Norah, Jeans Centre en Shoeby, maar ook leuke lokale horeca- en winkelformules zoals de modehuizen van Berden en Nooyen.

Object
Het voor verhuur beschikbare winkelruimte was tot voor kort in gebruik bij MC Company, gelegen tegenover de winkels van Van Haren, Schijvens Mode en de binnenkort te openen vestiging van ETOS. Het betreft een op de begane grond gelegen winkelruimte ter grootte van circa 272 m² met kelderruimte voor opslag. Mede door de ligging op de kop van de Grotestraat/Passage is er vanwege het front van circa 25 meter sprake van veel attentiewaarde. Laden en lossen kan goed via de voorzijde daar aan de winkelruimte aan de Grotestraat over twee entrees beschikt .

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt, derhalve voorzien van voorzien van c.v.-installatie, systeemplafond met inbouwverlichting, vloer- en wandafwerking, verkoopmeubilair, toiletruimte en kantoorruimte met pantryopstelling. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast.

Parkeren
In de directe omgeving van het kernwinkelgebied is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Diversen
In nader overleg te aanvaarden, doch op korte termijn.
Lees meer

Kenmerken Grotestraat 56

Overdracht

Huurprijs
€ 55.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1948
Bouwperiode
vanaf 1945 tm 1959

Winkelruimte

Oppervlakte
272 m²
In units vanaf
272 m²
Verkoopvloer oppervlakte
272 m²

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer