Grotestraat 65
winkelruimte

5801 BE VENRAY

Grotestraat 65

verhuurd

Bekijk alle foto's (12)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 1995
Oppervlakte 396 m²

Omschrijving Grotestraat 65

Locatie
De Grotestraat is de hoofdwinkelstraat van Venray en kenmerkt zich door het groot aantal vestigingen van landelijke filiaalbedrijven. Naast de modehuizen van Berden en Nooyen, vindt u hier onder andere de winkels van H&M, HEMA, Kruidvat, Durlinger Schoenen, Blokker, Norah, Jeans Centre en Schijvens Mode.

Object
De bij Miss Etam in gebruik zijnde winkelruimte beschikt over een begane grond van circa 396 m², gelegen direct naast Van Haren en tegenover Shoeby en Etos. Mede door de kolomvrije indeling en vrije hoogte betreft het een goed indeelbare winkelruimte. Laden en lossen kan zowel via de voor- als achterzijde.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt, ofwel voorzien van airco-installatie, CV-installatie, entree-heater, toiletopstelling, keukenblok, meterkast met aansluiting nutsvoorzieningen, kabelgoten maar zonder spots, hangrekken in het secundaire gedeelte en voor het overige de aanwezige vloer- en wandafwerking. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast.

Parkeren
In de directe omgeving van het kernwinkelgebied is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Diversen
In nader overleg te aanvaarden.
Lees meer

Kenmerken Grotestraat 65

Overdracht

Huurprijs
prijs op aanvraag
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1995
Bouwperiode
vanaf 1991 tm 2000

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
849 m²

Winkelruimte

Oppervlakte
396 m²
Lees meer