Gutenbergweg 1ged
kantoorruimte Te huur

4104 BA Culemborg

Gutenbergweg 1ged

€ 115,- p/m² p/j

Bekijk alle foto's (24)
Soort Kantoorruimte
Oppervlakte 885 m²

Omschrijving Gutenbergweg 1ged

Locatie
Deze kantoorvilla met een moderne en frisse uitstraling, is strategisch gelegen op bedrijvenpark Pavijen op de hoek Erasmusweg / Gutenbergweg, op steenworp afstand van het centrum van Culemborg, alsmede de A2. De Erasmusweg vormt de voornaamste ontsluiting van het bedrijvenpark en u bent dan ook omgeven door gebruikers van naam waaronder de grootste werkgever van Culemborg, het Centraal Boekhuis. Het NS-station van Culemborg is tevens op loopafstand gelegen, hetgeen een perfecte ontsluiting biedt met het openbaar vervoer in de richtingen Utrecht en 's-Hertogenbosch.

Object
Beschikbaar is thans de gehele begane grond van circa 560 m² kantoorruimte alsmede een geheel zelfstandig kantoorappartement op de bovenste verdieping (tweede etage - bouwlaag 3) ter grootte van circa 325 m². Er is dus ruimte beschikbaar in het gebouw in units vanaf circa 325 m².

Opleveringsniveau
Het gebouw is voorzien van scheidingswanden en vloerbedekking, alsmede airconditioning. Het gebouw is tevens zeer recent uitgerust met nieuwe c.v.-ketels met energielabel A!! Uiteraard is er de mogelijkheid tot het aansluiten op een glasvezelinternetverbinding. Kortom, er is met recht sprake van een compleet en turn-key kantoorgebouw.

Parkeren
Op het voorgelegen eigen parkeerterrein is er de mogelijkheid tot parkeren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP makelaars op telefoonnummer 073 6488750. Uiteraard nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging van het gebouw.
Lees meer

Kenmerken Gutenbergweg 1ged

Overdracht

Huurprijs
€ 115,- p/m² p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwperiode
vanaf 1981 tm 1990

Kantoorruimte

Oppervlakte
885 m²
In units vanaf
325 m²
Luchtbehandelingen
Airco
Verdiepingen
2
Voorzieningen
Liften, systeemplafond, pantry, verwarming, kamerindeling

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein, kantorenpark
Lees meer