Heschepad 12e
kantoorruimte

5341 GT Oss

Heschepad 12e

verhuurd

Bekijk alle foto's (19)
Soort Kantoorruimte
Bouwjaar 2005
Oppervlakte 285 m²

Omschrijving Heschepad 12e

Locatie
Het appartementencomplex Résidence Parkzicht, waarvan onderhavige commerciële ruimte deel uitmaakt, is op een bijzonder markante en herkenbare zichtlocatie gesitueerd aan de Raadhuislaan/Heschepad in Oss. De Raadhuislaan vormt van oudsher één van de belangrijkste kantorenlocaties van Oss. Zo zijn in de directe omgeving onder meer het gemeentehuis, politiebureau alsmede de ING, ABN Amro en Rabobank gevestigd. Naast nog enkele kantoorverzamelgebouwen vindt u er ook stadsschouwburg De Lievekamp en het Museum Jan Cunen. De locatie Raadhuislaan is in de regio Oss derhalve als zeer herkenbaar te noemen.

De bereikbaarheid van deze locatie per openbaar vervoer is bijzonder goed. Het NS station is op loopafstand gelegen en het busstation ligt er direct naast. Hiernaast geldt dat de Raadhuislaan, ondanks de ligging midden in het centrum van de stad, goed bereikbaar is per eigen vervoer.

Object
Op de begane grond van dit bijzondere appartementencomplex zijn commerciële ruimten gesitueerd waarin de ABN AMRO bank, Bureau in ‘t Maasland (Werving en selectie) en AAC-Administraties gehuisvest zijn. Op de hoek Heschepad/Boterstraat komt één kantoor-/balieruimte voor de verhuur beschikbaar ter grootte van circa 285 m².

Opleveringsniveau
Het opleveringsniveau van de unit is hoog en feitelijk is de unit zonder grote investeringen direct te betrekken. Zo omvat het opleveringsniveau onder andere een systeemplafond met TL-inbouwarmaturen en luchtbehandeling voorzien van koelunits, kabelgoten voorzien van elektra-/data- en telefonieaansluitingen, scheidingswanden, toiletgroep, kantine met keukenopstelling, brandslanghaspel, noodverlichting en c.v.-installatie voorzien van radiatoren. De entree is voorzien van een tochtportaal.

Parkeren
Aan de zijde van de Raadhuislaan en direct achter het complex zijn ruim voldoende openbare (betaald) parkeerplaatsen gesitueerd.

Bestemmingsplan
Naar opgave van de gemeente Oss is het object gelegen in het vigerende bestemmingsplan "Centrum Oss 2013" en heeft het object hierin de bestemming "Kantoren" en is als zodanig bestemd voor kantoren en dienstverlening. NB: een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar. Overigens is de gemeente Oss in het kader van de vitale toekomst van de Raadhuislaan en omgeving bereid mee te denken aan alternatieve invullingen.
Lees meer

Kenmerken Heschepad 12e

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
2005

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.606 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
285 m²
In units vanaf
200 m²
Verdiepingen
1

Maatschappelijk

Oppervlakte
285 m²
Praktijkruimte
Ja
Aantal plaatsen
1
Zorg type
Zorginstelling

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer