Het Runneke 10
kantoorruimte

5388 PZ Nistelrode

Het Runneke 10

verhuurd

Bekijk alle foto's (10)
Soort Kantoorruimte
Bouwjaar 1993
Oppervlakte 741 m²

Omschrijving Het Runneke 10

Locatie
Deze representatieve showroom/kantoor met bedrijfsruimte is gelegen op een fraaie zichtlocatie aan de doorgaande weg naar Nistelrode. De directe omgeving wordt gekenmerkt door een gemêleerde bebouwing van bedrijvigheid, wonen en agrarisch. De locatie zelf is uitermate goed bereikbaar per openbaar vervoer (bus) en auto. De snelweg A50 (Nijmegen-Eindhoven) is op een steenworp gelegen.

Object
Het object bestaat uit een showroom-/kantoorruimte (bouwjaar 2000) in drie bouwlagen (totaal circa 741 m²) en aangrenzend een werkplaats/bedrijfsruimte (circa 295 m²) met kantine (circa 47 m²) en opslagruimte (circa 110 m²) op de verdieping.

Voorheen was de showroom in gebruik voor het tentoonstellen van openhaarden. Thans is een ruimere invulling zoals kantoorruimte in combinatie met showroom of bijvoorbeeld fitnessruimte denkbaar en derhalve zijn alle binnenwanden reeds verwijderd. Zo zijn er grote open vloervelden ontstaan welke nog vrij indeelbaar zijn.

Opleveringsniveau
Showroom/kantoorruimte
De showroom/kantoorruimte is voorzien van een trap en liftinstallatie en toiletruimte per bouwlaag. Op de tweede verdieping is tevens een fraai dakterras gesitueerd. In overleg met kandidaat-huurder zijn aanpassingen in het opleverniveau bespreekbaar. Op korte termijn zal eigenaar/verhuurder reeds zorgdragen voor het aanbrengen van extra ramen in de achtergevel zodat een prettige extra lichtinval ontstaat.

Werkplaats
Het opleveringsniveau van de werkplaats omvat onder andere:
­- de vrije hoogte bedraagt circa 4,9 m¹ (nok) en 2,4 m¹ (goot);
­- twee overheaddeuren;
­- begane grondvloer van beton;
- krachtstroomaansluiting.
­- verwarming middels direct gestookte heater;
­- Nefit Excellent HR c.v-ketel;
­- keukenmeubel t.p.v. kantine.

Parkeren
Direct voor en naast het object zijn op eigen terrein ruim 25 parkeerplaatsen gesitueerd.

Bestemming
Het object is gelegen in het vigerende bestemmingsplan 'Bedrijventerreinen Bernheze' en heeft hierin de Enkelbestemming 'Bedrijf' met functieaanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.1' en 'specifieke vorm van bedrijf - metaalbedrijf". De gemeente Bernheze heeft aangegeven mee te willen denken aan een alternatieve ruimere invulling van het object. Specifiek gebruik zal als zodanig voorgelegd dienen te worden. Een kopie van het huidige bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Lees meer

Kenmerken Het Runneke 10

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
1993
Bouwperiode
vanaf 1991 tm 2000

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
810 m²

Kantoorruimte

Oppervlakte
741 m²
In units vanaf
741 m²
Verdiepingen
3

Bedrijfshal

Oppervlakte
452 m²

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer