Het Zuiderkruis 61
kantoorruimte

5215 MV 'S-Hertogenbosch

Het Zuiderkruis 61

verhuurd

Bekijk alle foto's (39)
Soort Kantoorruimte
Oppervlakte 962 m²

Omschrijving Het Zuiderkruis 61

Locatie
Bedrijvenpark De Brand (en dus ook het kantoorgebouw Artiqua) zijn beide uitstekend bereikbaar via het regionale en nationale wegennetwerk. Op een steenworp afstand is afslag 21 van de N2 (Veghel) gelegen, met een directe verbinding naar het centrum van Den Bosch en (via de N279) naar Veghel en Helmond.

De Brand is een kwaliteitslocatie. Er zijn meer dan 75 bedrijven gevestigd met een 'mix aan soorten' bedrijfsactiviteiten; van kantoorgebruikers (met name gevestigd aan Het Zuiderkruis), groothandelsbedrijven, tot aan logistieke dienstverleners.

Door zijn ligging aan het uiteinde van de centrale as, Het Sterrenbeeld, vormt kantoorgebouw Artiqua het centrale gezichtspunt van De Brand. Het gebouw ligt, van alle gebouwen, het meest prominent aan de A2 en kan niet gemist worden.

Object
Artiqua kan met recht een architectonisch hoogstandje worden genoemd. De benadering van vorm en materiaal in de bovenbouw geven Artiqua een autonoom, bijna zwevend karakter. Door de bijzondere constructie steekt het gebouw zowel letterlijk als figuurlijk boven het maaiveld uit.

Artiqua bestaat uit drie blokken die via een centrale corridor harmonieus met elkaar verbonden zijn. De herkenbaarheid en exclusiviteit worden in hoge mate bepaald door de gevel van glaspanelen.

Een groot gedeelte van Artiqua is verhuurd aan Trined, Enphase Energy en Kaizen Institute. Echter, één volledig zelfstandig kantoordeel, waar thans Detron is gevestigd, komt voor verhuur beschikbaar. Het betreft hier een ruimte met een eigen fraaie entreepartij. De drie bouwlagen hebben de navolgende oppervlakten:
begane grond 325 m²
eerste verdieping 311 m²
tweede verdieping 326 m²
totaal circa 962 m²

Opleveringsniveau
Het basis opleveringsniveau is representatief en hoogwaardig. Door het vele glas is er sprake van een lichte, transparante (open) sfeer. Aan de buitenzijde van het gebouw zijn zonnescreens geplaatst; door de aanwezigheid van een luchtbehandelingsinstallatie (topkoeling) is het binnenklimaat ook in de zomermaanden goed beheersbaar.

Over het verdere oplevingsniveau treedt verhuurder graag in overleg met de kandidaat huurder.

Parkeren
Bij de kantoorruimte behoren 25 parkeerplaatsen die tegen een bedrag van € 350,00 per plaats per jaar gehuurd kunnen worden.

Energielabel
Kantoorgebouw Artiqua beschikt over een label A.
Lees meer

Kenmerken Het Zuiderkruis 61

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg
Servicekosten
€ 35,00

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Kantoorruimte

Oppervlakte
962 m²
In units vanaf
962 m²
Indicatie turnkey
Ja
Luchtbehandelingen
Mechanische ventilatie, topkoeling
Verdiepingen
3
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Meetcertificaat
Ja

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein, kantorenpark
Lees meer