Heuvel 18
winkelruimte Te huur

5341 CW OSS

Heuvel 18

€ 50.000,- p/j

Bekijk alle foto's (6)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 230 m²

Omschrijving Heuvel 18

Locatie
Onderhavige winkelruimte bevindt zich op een A1-locatie van het centrum van Oss. De Heuvel ligt in het verlengde van de Heuvelstraat en loopt door naar het centrale (horeca)plein van Oss. Het gebied Heuvel / Heuvelstraat kenmerkt zich door de variëteit aan landelijke en lokale formules. U treft hier vestigingen van onder andere Blokker, Van Haren, Holland & Barrett, ICI Paris XL en Kruidvat.

Object
Onderhavige winkelruimte bestaat uit circa 230 m² op de begane grond met een kelder van circa 90 m². De winkelruimte kent een tweetal entrees die voorzien zijn van een rolluik. De kelderruimte is te gebruiken voor opslag; in de kelder zijn tevens een pantry en toilet gerealiseerd.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast.

Parkeren
Oss beschikt over ruim voldoende betaalde parkeermogelijkheden. Zo bevinden zich op 500 meter loopafstand parkeergarage Bergoss, parkeergarage Oostwal, parkeerterreinen Boschpoorthof en de Wal. Tevens kent Oss een uitstekende OV-verbinding met tal van op- en uitstapplaatsen voor busvervoer en een treinstation.
Lees meer

Kenmerken Heuvel 18

Overdracht

Huurprijs
€ 50.000,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1991 tm 2000

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
230 m²
In units vanaf
230 m²
Verkoopvloer oppervlakte
230 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
1200
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer