Heuvelstraat 1a
winkelruimte

5038 AA Tilburg

Heuvelstraat 1a

verhuurd

Bekijk alle foto's (4)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 110 m²

Omschrijving Heuvelstraat 1a

Locatie
Onderhavige winkelruimte bevindt zich aan het begin van de hoofdwinkelstraat van Tilburg, de Heuvelstraat. De Heuvelstraat beschikt over een diverse mix aan landelijke en internationale formules. Diverse publiekstrekkers hebben hier een vestiging geopend. C&A, Hema, Douglas, Hunkemöller, ICI PARIS XL en Foot Locker zijn bekende namen die in de directe omgeving van het object te vinden zijn.

Recht tegenover de winkel is het begin van de Juliana van Stolbergstraat. Deze straat verbindt de Heuvelstraat met het gezellige Piusplein. Het Piusplein huisvest tal van lokale en landelijke horecaformules zoals McDonald's, Vapiano en Burger King; er is tevens een keur aan bars en cafés te vinden.

Object
De winkelruimte bestaat uit twee verdiepingen; circa 55 m² op de begane grond en circa 55 m² op de eerste etage, die te bereiken is middels een trap die achterin de winkelruimte is geplaatst. Op de verdieping zijn de pantry en het toilet gesitueerd.

Opleveringsniveau
Het opleveringsniveau is nader overeen te komen tussen verhuurder en huurder waarbij het casco wordt verhuurd.

Parkeren
Het centrum van Tilburg biedt ruim voldoende, betaalde parkeergelegenheid. Parkeergarage Emmapassage bevindt zich op circa 450 meter afstand en parkeergarage Pieter Vreedeplein op circa 300 meter van het object. Het centrum van Tilburg is ook met het openbaar vervoer goed te bereiken.

Aanvaarding
In overleg.
Lees meer

Kenmerken Heuvelstraat 1a

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
tot 1906

Winkelruimte

Oppervlakte
110 m²
In units vanaf
110 m²
Verkoopvloer oppervlakte
55 m²
Verdiepingen
2
Frontbreedte
500
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer