Heuvelstraat 70
belegging

5038 AG Tilburg

Heuvelstraat 70

verkocht

Bekijk alle foto's (7)
Soort Belegging
Bouwjaar 1905
Oppervlakte

Omschrijving Heuvelstraat 70

Belegging
Het winkelpand is momenteel verhuurd aan Sascha, dit contract expireert op 30 september 2022 waarna de winkelruimte leeg komt. Onderhavig object leent zich uitstekend voor transformatie van de verdiepingen naar meerdere wooneenheden. De bovengelegen verdiepingen zijn apart te ontsluiten middels de opgang aan de achterzijde van het object.

Locatie
Onderhavige winkelruimte ligt op een absolute A1-winkelstand, in het voetgangersgebied van het centrum van Tilburg, hoek Heuvelstraat/Alexanderstraat (Kerkpad). Door deze hoekligging is er sprake van veel attentiewaarde, zeker in de Heuvelstraat, die de reputatie geniet van hoofdwinkelstraat, dat ook terug is te zien in de vele landelijke en internationale ketens die hun weg hierheen hebben weten te vinden. Zo hebben onder ander bekende formules als Zara, H&M, JD Sports, Cotton Club, Superdry en T-Mobile een vestiging nabij onderhavig pand.

Object
Het betreft hier een half vrijstaand winkelpand op de begane grond met opslagmogelijkheden in de kelder en op de eerste verdieping en kent globaal de navolgende indeling:

Kelder: kleine opslagruimte.
Begane grond: winkelruimte met trapopgang en toegang naar kelder, totaal groot circa 85 m².
Eerste verdieping: opslagruimte, globaal groot circa 80 m².
Tweede verdieping: zolderruimte met zolderkamers (oude staat), globaal groot circa 80 m².

Parkeren
Het centrum van Tilburg biedt ruim voldoende, betaalde parkeergelegenheden. Parkeergarage Emmapassage bevindt zich op circa 450 meter afstand en parkeergarage Pieter Vreedeplein op circa 300 meter van het betreffende object. Het centrum van Tilburg is met het openbaar vervoer ook goed te bereiken.
Lees meer

Kenmerken Heuvelstraat 70

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
belegging
Bouwjaar
1905
Bouwperiode
tot 1906

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
95 m²

Winkelruimte

Oppervlakte
256 m²
Regios
noord brabant
Aantal zelfstandig verhuur
1
Aantal huurders
1
Bruto aanvang rendement
1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer