Hof 120
winkelruimte Te huur

5571 CA Bergeijk

Hof 120

€ 32.500,- p/j

Bekijk alle foto's (4)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 2001
Oppervlakte 244 m²

Omschrijving Hof 120

Locatie
De gemeente Groot Bergeijk bestaat uit de deelgemeenten, Bergeijk, Luyksgestel, 't Loo, Weebosch, Riethoven en Westerhoven. Het totaal aantal inwoners bedraagt totaal circa 20.000. Naast dit primaire verzorgingsgebied komen, door de aanwezigheid van de vier grote supermarkten (Albert Heijn, Jumbo, Lidl en Aldi) in combinatie met de uitstekend bereikbare en voldoende gratis parkeerplaatsen, veel extra consumenten uit het overige Kempengebied en het Belgische achterland naar het centrum van Bergeijk. Binnenkort opent de nieuwe AH haar deuren direct naast onderhavige locatie. AH verhuist vanaf de Burgemeester Magneestraat. Tevens zijn er vestigingen van onder andere HEMA, Zeeman, Kruidvat, Blokker, Bruna en Primera en overige landelijke filiaalbedrijven in de directe nabijheid gesitueerd.

Object
De winkelruimte is gelegen naast het Zeeman-filiaal, midden in het centrum van Bergeijk. Het front bedraagt circa 7 meter.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in huidige staat opgeleverd, inclusief pui met entreepartij, toilet, pantry, c.v.-installatie, meterkast en huidige vloer-, wand- en plafondafwerking.

Parkeren
Vóór de winkelruimte is een groot parkeerterrein gelegen waar de consument gratis kan parkeren.
Lees meer

Kenmerken Hof 120

Overdracht

Huurprijs
€ 32.500,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
2001
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
244 m²
In units vanaf
244 m²
Verkoopvloer oppervlakte
244 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
600
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer