Hogeweg 87-93
kantoorruimte Te huur

5301 LK ZALTBOMMEL

Hogeweg 87-93

€ 170,- p/m² p/j

Bekijk alle foto's (28)
Soort Kantoorruimte
Bouwjaar 2000
Oppervlakte 2.901 m²

Omschrijving Hogeweg 87-93

Locatie
Op een van de beste locaties van Midden-Nederland, direct zichtbaar vanaf de snelweg A2 (afslag 17) in Zaltbommel, bevindt zich het kantorenpark Waluwe. De gemeente Zaltbommel heeft hoge eisen gesteld aan de inrichting van het park en dus ook aan het leef- en werkklimaat. Het onderhavige kantoorgebouw vormt stedenbouwkundig gezien een scheiding tussen het rijkswegennet en de achtergelegen nieuwe woonbebouwing. Dagelijks passeren hier meer dan 90.000 voertuigen op de belangrijkste noord-zuid verbinding, de snelweg A2. Even ten noorden ligt de snelweg A15, de belangrijkste achterland verbinding van Airport Rotterdam naar Arnhem-Nijmegen en Duitsland. Zaltbommel is tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer dankzij een directe treinverbinding met Den Bosch, Eindhoven en Utrecht. Het kantoorgebouw ligt op loopafstand van het NS-station en de bushalte. Naast het gebouw ligt het Van der Valk Hotel Zaltbommel met hotel-, restaurant-, bar-, vergader- en fitnessfaciliteiten. Omliggende kantoren zijn in gebruik bij nationaal en internationaal gerenommeerde bedrijven, waaronder de hoofdkantoren van Adecco Nederland en Ceva Logistics. Een winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen is tevens op loopafstand gelegen en daarmee ideaal voor een bezoek tijdens de dagelijkse lunchwandeling.

Object
Dit prachtige kantoorgebouw, verdeeld over vier verdiepingen met een royale oppervlakte van totaal circa 2.900 m², straalt in alle opzichten klasse en efficiency uit. Met zelfstandig te huren vloervelden vanaf circa 750 m², biedt dit pand een flexibele kantoorruimte die perfect aansluit op de behoeften van iedere moderne kantoorgebruiker. Het gebouw, dat in 2020 volledig onder architectuur is gerenoveerd, is een absolute eye-catcher met moderne werkplekken die naadloos aansluiten op al uw zakelijke eisen. Het gebruik van veel glas creëert een lichte en informele sfeer, terwijl een slimme mix van open en gesloten werkplekken zorgt voor een dynamische werkomgeving. De kantoren zijn voorzien van moderne installaties en een eigentijdse inrichting, waardoor deze ruimten niet alleen functioneel zijn, maar ook inspirerend. Vergaderingen worden naar een hoger niveau getild dankzij de moderne vergaderfaciliteiten, terwijl op de begane grond een creatief lab is ingericht voor brainstormsessies alsmede een inspirerende showroomruimte die de innovatie stimuleren. Bij binnenkomst in het gebouw wordt u verwelkomd door een indrukwekkende open entree met een adembenemend uitzicht op een rustgevende waterpartij, waardoor het pand een oase van rust en creativiteit wordt. Dit is dus niet zomaar een kantoorruimte; het is een turn-key oplossing die u direct de mogelijkheid biedt om aan de slag te gaan. U kunt zich dus concentreren op wat echt belangrijk is: de groei en bloei van uw bedrijf.

Parkeren
Het kantoorgebouw beschikt over in totaal 58 eigen parkeerplaatsen, wat zorgt voor ruime parkeermogelijkheden voor uw team en bezoekers. Bovendien is er op het nabijgelegen openbare parkeerterrein voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar, waardoor u (bijna) altijd verzekerd bent van voldoende ruimte. Voor degenen die elektrische voertuigen gebruiken, er zijn 8 laadplekken op het eigen terrein alsmede biedt het naastgelegen van der Valk Hotel Zaltbommel een uitgebreid aantal openbare laadstations. Dit betekent dat u niet alleen profiteert van gemakkelijke toegang tot parkeerplaatsen, maar ook kunt bijdragen aan een duurzamere mobiliteit.

Meer informatie en/of een bezichtiging
Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP makelaars op telefoonnummer 073 6488750.
Lees meer

Kenmerken Hogeweg 87-93

Overdracht

Huurprijs
€ 170,- p/m² p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Servicekosten
€ 65,00

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
2000

Kantoorruimte

Oppervlakte
2.901 m²
In units vanaf
750 m²
Luchtbehandelingen
Mechanische ventilatie, topkoeling
Verdiepingen
4
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Meetcertificaat
Ja

Buitenruimte

Ligging
Kantorenpark

Parkeergelegenheid

Faciliteiten
Op het buitenterrein
Lees meer