Hoofdstraat 8c
winkelruimte

5683 AD Best

Hoofdstraat 8c

verhuurd

Bekijk alle foto's (6)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 1954
Oppervlakte 290 m²

Omschrijving Hoofdstraat 8c

Locatie
Deze huidige Intertoys winkel ligt op een super locatie in het recent prachtig opgeknapte centrum van Best. De winkelruimte ligt direct naast de Hema vestiging en maakt onderdeel uit van het rondje winkelen (Hoofdstraat en winkelcentrum Boterhoek), het kernwinkelgebied van Best. Naast Hema zijn alle landelijke filiaalbedrijven in het centrum van Best gevestigd. De leegstand is nagenoeg nihil. De gemeente Best telt circa 30.000 inwoners.

Object
De oppervlakte bedraagt circa 290 m² bvo met een front van circa 8 meter. De hoeklocatie in combinatie met de prachtige uitstraling van het gehele object maakt dat de attentiewaarde enorm is. Aan de achterzijde van de winkel bevinden zich het personeelsverblijf met toilet en keukenblok. De rechthoekige lay-out van de winkelvloer maakt het object voor vele branches interessant.

Opleveringsniveau
De winkelruimte komt per 1 februari 2024 beschikbaar en wordt in huidige staat, ontdaan van alle stellingen en Intertoys verwante uitingen, opgeleverd.

Parkeren
Rondom het kernwinkelgebied zijn voldoende gratis parkeerplaatsen gesitueerd. Het parkeren wordt gereguleerd door middel van een blauwe zone.
Lees meer

Kenmerken Hoofdstraat 8c

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
per datum

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1954
Bouwperiode
vanaf 1945 tm 1959

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
290 m²
In units vanaf
290 m²
Verkoopvloer oppervlakte
290 m²

Buitenruimte

Ligging
Wijkwinkelcentrum
Lees meer