winkelruimte Te huur

5611 BG Eindhoven

Hoog Gagel 4

€ 42.750,- p/j

Bekijk alle foto's (14)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 304 m²

Omschrijving

Locatie
Centraal gelegen commerciële ruimte op loopafstand van allerlei voorzieningen zoals het stadscentrum, het Philips Stadion, de Steentjeskerk, het Centraal Station, Wilhelminaplein, Strijp-S en het Trudoplein. Via de rondweg kan men snel het centrum van Eindhoven bereiken. Het openbaar vervoer is ook uitstekend geregeld mede daar het Centraal Station op loopafstand is gelegen.

Object
De commerciële ruimte maakt onderdeel uit van een representatief appartementencomplex. Mede door de ligging op de kopse kant beschikt de commerciële ruimte over veel attentiewaarde. De vele hoge raampartijen, de vrije hoogte en afwerking van het gehuurde dragen bij aan het industriële karakter. De begane grond heeft een oppervlakte van circa 169 m² met een goed toegankelijk souterrain van circa 135 m². De tot voor kort bij kapsalon Shane in gebruik zijnde commerciële ruimte is voor diverse doeleinde geschikt, zoals detailhandel maar ook voor showroom, balie en/of kantoorgebruik.

Opleveringsniveau
- gecoate gladde betonvloeren;
- gescheiden dames- en herentoilet op de begane grond;
- mechanische luchtventilatie;
- meterkast met nutsvoorzieningen;
- industrieel afgewerkte plafonds met elektragoten.

Parkeren
Tot het gehuurde behoren een tweetal parkeerplaatsen, gelegen op eigen terrein aan de Gagelstraat, daarnaast is het ook mogelijk om aan de doorgaande weg (betaald) te parkeren dan wel op de nabij gelegen parkeerterreinen.

Aanvaarding
In nader overleg met verhuurder, doch korte termijn.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 42.750,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte

Winkelruimte

Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
304 m²
In units vanaf
169 m²
Verkoopvloer oppervlakte
304 m²
Verdiepingen
2
Lees meer