Hooghuisstraat 21-23
winkelruimte

5611 GS Eindhoven

Hooghuisstraat 21-23

verhuurd

Bekijk alle foto's (13)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 279 m²

Omschrijving Hooghuisstraat 21-23

Locatie
Het winkelpand, dat centraal is gelegen in de Hooghuisstraat, komt beschikbaar voor de verhuur. De Hooghuisstraat kenmerkt zich door een hoogwaardige invulling met hoofdzakelijk modische winkels. Partijen die er gevestigd zijn, betreffen onder andere Arti-Shock, Paul Warmer, Liu Jo, X-Ray, Scotch & Soda, Philipp Plein, RiverWoods, Jaguar evenals de winkels van Skins Cosmetics, Bang & Olufsen, Hifi Klubben en Dille & Kamille.

Object
Het bij modelabel 4 Funky Flavour in gebruik zijnde winkelpand beschikt in totaal over drie lagen, waarbij de begane grond bestaat uit circa 109 m² vvo winkelruimte en de eerste verdieping beschikt over circa 70 m² vvo winkelruimte. De eerste verdieping is middels een vaste trap goed toegankelijk en, mede vanwege de vide, onderdeel van de totale winkelbeleving. De tweede verdieping beschikt over circa 100 m² en is in gebruik als magazijn-/kantoorruimte met personeelsverblijf en is voorzien van toilet en pantry.

Laden en lossen gebeurt regulier binnen de venstertijden via de voorzijde, maar bij dit winkelpand is er tevens de mogelijkheid om via de achterzijde te laden en lossen.

Opleveringsniveau
Het winkelpand wordt casco verhuurd, voorzien van meterkast met nutsvoorzieningen, toilet en pantry. Met betrekking tot de overige in het gehuurde aanwezige installaties, zoals koel-/warmte-installaties, entree heater en dergelijke, ligt het onderhouds- en eventuele vervangingsrisico bij huurder. Overige door vertrekkend huurder aangebrachte voorzieningen zoals verlichting en verkoopmeubilair zijn eventueel ter overname.

Parkeren
In de directe nabijheid zijn ruim voldoende (betaalde) parkeerplaatsen aanwezig, zoals parkeergarage ‘t Hooghuis en het parkeerterrein aan de Keizersgracht. Eindhoven is tevens uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer.

Aanvaarding
In overleg met vertrekkend huurder 4FF en verhuurder, doch uiterlijk per 15 maart 2024.
Lees meer

Kenmerken Hooghuisstraat 21-23

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1971 tm 1980

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
128 m²

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
279 m²
In units vanaf
279 m²
Verkoopvloer oppervlakte
279 m²
Verdiepingen
3
Frontbreedte
500
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer