Hooghuisstraat 27
winkelruimte

5611 GS EINDHOVEN

Hooghuisstraat 27

verhuurd

Bekijk alle foto's (8)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 120 m²

Omschrijving Hooghuisstraat 27

Locatie
De voor verhuur beschikbaar komende winkelruimte is centraal gelegen in de Hooghuisstraat welke wordt gekenmerkt door een hoogwaardige invulling. Partijen die er gevestigd zijn betreffen onder andere Arti-Shock, Paul Warmer, Skins Cosmetics, Liu Jo, Dille & Kamille, X-Ray, Scotch & Soda, The Society Shop, State of Art, Seven, et cetera.

Object
De voorheen bij Van Os Lederwaren in gebruik zijnde winkelruimte wordt momenteel compleet verbouwd. De vide komt te vervallen waardoor er een winkelruimte op straatniveau ontstaat met veel vrije hoogte en een vloeroppervlak van circa 120 m². De kelder blijft grotendeels toegankelijk ten behoeve van opslag.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in een casco staat met gladde vloer, brandwerend plafond, nieuw gerealiseerde toilet en pantry en meterkast met nutsvoorzieningen . De winkelruimte beschikt aan de de achterzijde over laad- en losmogelijkheden.

Parkeren
In de directe nabijheid zijn ruim voldoende (betaalde) parkeerplaatsen aanwezig, zoals parkeergarage ‘t Hooghuis en het parkeerterrein aan de Keizersgracht. Eindhoven is tevens uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer.

Aanvaarding
Per direct te aanvaarden.
Lees meer

Kenmerken Hooghuisstraat 27

Overdracht

Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1931 tm 1944

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
120 m²
In units vanaf
120 m²
Verkoopvloer oppervlakte
120 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
600
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer