Hooghuisstraat 29
winkelruimte Te huur

5611 GS Eindhoven

Hooghuisstraat 29

€ 71.500,- p/j

Bekijk alle foto's (5)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 1969
Oppervlakte 132 m²

Omschrijving Hooghuisstraat 29

Locatie
De voor verhuur beschikbare winkelruimte is gelegen in de Hooghuisstraat, die wordt gekenmerkt door een hoogwaardige invulling. Partijen die er gevestigd zijn betreffen onder andere Arti-Shock, Skins Cosmetics, LIU JO, Dille & Kamille, Paul Warmer, X-Ray, Scotch & Soda, The Society Shop en Bang & Olufsen.

Object
Betreffende winkelruimte bestaat uit een begane grond van circa 132 m² bvo. Behoudens de bevoorrading via de winkelentree beschikt de winkelruimte tevens over goede laad- en losmogelijkheden via de achterzijde.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, bestaande energie tot in de meterkast en aansluitpunt ten behoeve van een natte groep (toilet op de begane grond en pantry in de kelder).

Parkeren
In de directe nabijheid zijn ruim voldoende (betaalde) parkeerplaatsen aanwezig, zoals parkeergarage ‘t Hooghuis en het parkeerterrein aan de Keizersgracht. Eindhoven is tevens uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer.
Lees meer

Kenmerken Hooghuisstraat 29

Overdracht

Huurprijs
€ 71.500,- p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
per datum

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1969
Bouwperiode
vanaf 1960 tm 1970

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
189 m²

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Oppervlakte
132 m²
In units vanaf
132 m²
Verkoopvloer oppervlakte
132 m²
Verdiepingen
1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer