Industrieweg 18
kantoorruimte

4104 AR Culemborg

Industrieweg 18

verhuurd

Bekijk alle foto's (24)
Soort Kantoorruimte
Oppervlakte 410 m²

Omschrijving Industrieweg 18

Locatie
Dit zeer recent geheel gerenoveerde kantoor/bedrijfsgebouw met een moderne, frisse en geheel nieuwe uitstraling, is strategisch gelegen op bedrijvenpark Pavijen op de hoek Textielweg/Industrieweg, op steenworp afstand van het centrum van Culemborg, de snelweg A2 en het treinstation (traject Utrecht-'s-Hertogenbosch). De Industrieweg is één van de hoofdstraten van bedrijvenpark Pavijen en u bent dan ook omgeven door gebruikers van naam waaronder de grootste werkgever van Culemborg, het Centraal Boekhuis (als uw buurman).

Object
De beschikbare kantoorruimten van totaal circa 410 m², bestaat uit twee zelfstandige kantoorvloeren beide gesitueerd op de begane grond. De twee vloerdelen zijn zowel gescheiden van elkaar als in zijn geheel te huur, dit reeds in zelfstandige units vanaf circa 100 m². De eigenaar heeft het afgelopen jaar het gehele gebouw gerenoveerd en voorzien van een nieuwe look zowel aan de buiten- als aan de binnenzijde van het gebouw. Daarnaast is het gebouw verduurzaamd met de aanleg van zonnepanelen op het dak van het complex.

Opleveringsniveau
Het gebouw is voorzien van scheidingswanden en een geëgaliseerde vloer alsmede van airconditioning. Het is tevens recent uitgerust met nieuwe c.v.-ketels met energielabel A! Uiteraard is er de mogelijkheid tot het aansluiten op een glasvezelinternetverbinding.

Parkeren
Op het voorgelegen eigen parkeerterrein is er de mogelijkheid tot parkeren.

Contact
Voor meer informatie en/of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP makelaars op telefoonnummer 073 6488750.
Lees meer

Kenmerken Industrieweg 18

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwperiode
vanaf 1971 tm 1980

Kantoorruimte

Oppervlakte
410 m²
In units vanaf
100 m²
Luchtbehandelingen
Airco
Verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer