Julianaplein 8
kantoorruimte

5211 BC 'S-Hertogenbosch

Julianaplein 8

verhuurd

Bekijk alle foto's (10)
Soort Kantoorruimte
Bouwjaar 1910
Oppervlakte 150 m²

Omschrijving Julianaplein 8

Uniek in alle opzichten, De Gruyterhuys.

Een karakteristieke en monumentale kantoorvilla in het centrum van Den Bosch met de uitstraling van een luxe hotel.

Deze kantoorvilla aan het Julianaplein 8 zal na het zomerreces een metamorfose ondergaan waarbij het thema 'kantoorsuites & vergaderen*****' centraal staan.

De Gruyterhuys biedt exclusieve kantoorruimte op basis van flexibele voorwaarden aan. Deze turn-key kantoren omvatten smaakvol ingerichte werkplekken, vergaderzalen, break-out ruimtes, een pantry en zijn IT-klaar. Kantoren kunnen naar eigen wens worden aangepast en ingericht, zodat de ‘eigen identiteit’ uiteraard kan worden behouden. Bij De Gruyterhuys kunt u volledig operationele kantoorruimte huren voor de gewenste periode zonder te hoeven investeren in de inrichting. Een turn-key kantoorruimte omvat onder andere:
- een volledig ingerichte kantoorruimte;
- scheidingswanden;
- vloerbedekking;
- kant-en-klare ICT structuur;
- volledig ingerichte pantry (gemeenschappelijk);
- meubilair;
- uitgebreide receptiediensten;
- dagelijkse schoonmaak kantoorruimte;
- dagelijkse schoonmaak algemene ruimte;
- 24/7 toegang;
- beveiligd toegangssysteem;
- gebruik van de stadstuin;
- parkeerplaats op eigen terrein.

Er zijn meer mogelijkheden buiten het huren van turn-key kantoorruimte, deze zijn als volgt:
1. Virtueel kantoor: Indien u geen behoefte heeft aan een fysiek kantoor, maar wel aan een prestigieus zakenadres en bijvoorbeeld een professionele telefoondienst service. Dan kan ons virtueel kantoor de perfecte oplossing zijn. Het virtueel kantoor kan een flexibele en exclusieve bedrijfsoplossing bieden met een adres en/of telefoondienst.

2. Eigen kantoor: Bij De Gruyterhuys bieden wij niet alleen volledig ingerichte kantoorruimte, maar ook lege kantoren op basis van een prijs per werkplek/kamer. U heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van ons Service Team voor die diensten die u op dat moment nodig heeft.

3. Co-working space: Bij De Gruyterhuys bieden wij flexwerkmogelijkheden. Onze co-working ruimtes zijn ontworpen met het oog op samenwerking. Kies de perfecte plek en werk binnen een levendige community van eensgezinde professionals in onze gemeenschappelijke kantoorruimte. Reserveer een vast bureau en stel uw bedrijf open voor nieuwe mogelijkheden.

4. Vergaderzalen: De Gruyterhuys beschikt over twee exclusieve vergaderzalen die gebruikt kunnen worden door interne- en externe klanten. Deze vergaderzalen zijn voorzien van alle gemakken, waaronder wifi, een flatscreen, flip-over en video conferencing. Onze vergaderarrangementen zijn inclusief koffie, thee en frisdrank. Wij kunnen ook lunches, private dining en andere cateringmogelijkheden verzorgen.

Wenst u meer informatie over dit unieke concept, neem dan contact op met ons kantoor voor het uitgebreide informatie magazine.
Lees meer

Kenmerken Julianaplein 8

Overdracht

Huurprijs
prijs op aanvraag
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
1910

Kantoorruimte

Oppervlakte
150 m²
In units vanaf
12 m²
Indicatie turnkey
Ja
Luchtbehandelingen
Mechanische ventilatie
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, verwarming, kamerindeling
Flexplek
Ja
Verzamelgebouw
Ja

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer