Kantsingel 22H
Bedrijfshal

5349 AJ OSS

Kantsingel 22H

verhuurd

Bekijk alle foto's (14)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 2009
Oppervlakte 413 m²

Omschrijving Kantsingel 22H

Locatie
Deze showroomruimte is zeer herkenbaar gelegen pal aan de Kantsingel en direct aan de entree van dit nieuwe en nog volop in ontwikkeling zijnde bedrijventerrein. De belendende objecten betreffen de showroomruimten met werkplaats van Volkswagen, Volvo, BMW en Renault en de werkplaats van Carlux Autoschade Oss. De locatie zelf is uitermate goed te bereiken: via de Gasstraat-Oost en 'Weg van de Toekomst' (N329) bereikt men in enkele minuten de A50 (Nijmegen-Eindhoven) en de A59 (Oss-Den Bosch).

Object
Deze showroomruimte is in 2009 ontwikkeld als showroom voor Audi en zal in de eerste helft van 2024 weer voor de verhuur beschikbaar komen. De volledig vrijstaande showroomruimte heeft een vloeroppervlakte van in totaal 413 m² en heeft, door zijn opvallende design met gebruik van bijzondere gevelmaterialen, een chique en opvallend voorkomen.

Voorzieningen
De showroomruimte is aan twee zijden voorzien van forse glaspartijen met optimale presentatiemogelijkheden. Toegang is mogelijk via schuifpuien en een entree met tochtportaal, alsmede via een nooduitgang. Het pand is voorzien van een dames- en herentoilet en was-/schoonmaakruimte en bestaat daarnaast uit één grote open ruimte zonder kolommen, heeft een volledig vrije overspanning van 14 meter en een vrije hoogte van circa 6,0 meter.

Daarnaast is het pand onder meer voorzien van:
- tegelvloer;
- ledverlichting;
- gasheater;
- brandslanghaspel;
- noodverlichting;
- wastrog.

Parkeerplaatsen
Direct voor het object, aan de zijde van de Kantsingel zijn 5 parkeerplaatsen op eigen terrein gesitueerd. Aan de achterzijde van het object zijn nog 14 extra parkeerplaatsen beschikbaar.

Bestemming
Voor deze locatie is het bestemmingsplan 'Moleneind, Landweer en Danenhoef - Oss- 2011' van toepassing. Dit plan geeft de bestemming 'Bedrijf -2' met functieaanduiding 'bedrijf tot en met categorie 4.2' en als zodanig bestemd voor bedrijven in de categorieën 2, 3.1, 3.2, 4.1 en 4.2. Tevens zijn mogelijk:
- detailhandel in auto's, boten en caravans (ABC-goederen);
- detailhandel in grove bouwmaterialen, landbouwwerktuigen, zonwering, tenten, vijvers, zwembaden en tuinhuisjes;
- detailhandel in keukens, badkamers, tegels en sanitair.

NB. Het volledige bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar en een uiteindelijke invulling van het pand behoeft de definitieve goedkeuring van verhuurder. Hierbij zal onder andere ook gekeken worden naar de toegevoegde waarde van een nieuwe huurder aan het totale gebied waarin het object is gelegen.
Lees meer

Kenmerken Kantsingel 22H

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2009
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
16.748 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
413 m²
In units vanaf
413 m²
Vrije hoogte
600
Vrije overspanning
14
Voorzieningen
Heater, toilet, pantry
Bouwhoogte
600

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer