Kapelanieplein 25-27
winkelruimte

5374 BX Schaijk

Kapelanieplein 25-27

verhuurd

Bekijk alle foto's (7)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 136 m²

Omschrijving Kapelanieplein 25-27

Locatie
Onderhavige winkelruimte (Sunbody) maakt onderdeel uit van het onlangs gerealiseerde nieuwe centrumplan van Schaijk. Er zijn hier nieuwe winkels gevestigd van onder andere AH, Jumbo, Kruidvat en Hema, aangevuld met sterke lokale ondernemers. Vanwege de uitstekende bereikbaarheid en de vele gratis parkeerplaatsen wordt het centrum van Schaijk zeer druk bezocht voor de dagelijkse boodschappen. De gemeente Schaijk telt circa 8.000 inwoners. Het verzorgingsgebied is echter veel groter.

Object
Door de mooie rechthoekige vorm van de winkel, met een oppervlakte van circa 136 m² bvo, maakt dat de winkel geschikt is voor vele gebruiksmogelijkheden. De vrije hoogte van circa 4 meter zorgt voor een overzichtelijke en ruim ogende lay-out. Enerzijds de hoeklocatie, met derhalve een breed front, en anderzijds de ligging dicht bij de entree van de AH, zorgen voor een enorme attentiewaarde.

Opleveringsniveau
In principe wordt de winkelruimte casco verhuurd. Er wordt echter een aantal zaken door vertrekkend huurder ter overname aangeboden zoals diverse installaties, vloer-, wand- en plafondafwerking en aanwezige inventaris.

Parkeren
Centraal in het nieuwe centrum en direct voor de winkelruimte zijn vele gratis parkeerplaatsen gesitueerd. Met slechts één parkeeractie zijn alle aanwezige winkels uitstekend bereikbaar.
Lees meer

Kenmerken Kapelanieplein 25-27

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 2011 tm 2020

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
136 m²
In units vanaf
136 m²
Verkoopvloer oppervlakte
136 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
2500
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer