Karnemelkstraat 13
winkelruimte Te huur

4811 KJ BREDA

Karnemelkstraat 13

prijs op aanvraag

Bekijk alle foto's (5)
Soort Winkelruimte
Oppervlakte 739 m²

Omschrijving Karnemelkstraat 13

Locatie
De winkelruimte is op dit moment in gebruik door COOP supermarkt en ligt naast Intertoys en McDonalds aan de Karnemelkstraat op het zeer drukke kruispunt met de Ginnekenstraat, Eindstraat en Houtmarkt in hartje centrum Breda. Een winkelgebied dat jaarlijks meer dan 10 miljoen bezoekers trekt. In de Ginnekenstraat en Eindstraat zijn alle landelijke filiaalbedrijven, die men in een stad als Breda mag verwachten, gevestigd.

Object
De winkelruimte heeft een verhuurbaar oppervlak van circa 739 m² bvo op de begane grond. De rechthoekige lay-out van de winkel maakt dat het pand voor diverse formules geschikt is. Het brede front van circa 15 meter zorgt voor een hoge attentiewaarde. Het laden en lossen geschiedt aan de voorzijde van de winkelruimte naast de entree aan de Karnemelkstraat. De winkelruimte is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tegenover de winkelruimte is een bushalte met een verbinding met het N.S. Centraal Station gelegen.

Parkeren
In de directe omgeving zijn twee grote overdekte parkeergarages gesitueerd en op korte loopafstand, via de Ginnekenstraat, bereikt men het grote Mols-parkeerterrein.
Lees meer

Kenmerken Karnemelkstraat 13

Overdracht

Huurprijs
prijs op aanvraag
Status
beschikbaar

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwperiode
vanaf 1971 tm 1980

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
739 m²
In units vanaf
739 m²
Verkoopvloer oppervlakte
739 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
1500

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer