Kerkstraat 13a
winkelruimte

5961 GC Horst

Kerkstraat 13a

verhuurd

Bekijk alle foto's (6)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 2012
Oppervlakte 420 m²

Omschrijving Kerkstraat 13a

Locatie
Onderhavige commerciële ruimte is gelegen in het complex ''De Triade'' aan de hoofdwinkelstraat van Horst, de Kerkstraat. Vele landelijke filiaalbedrijven zoals Durlinger Schoenen, Intertoys, Bufkes, Hans Anders en Jan Linders (wordt Jumbo) zijn in de directe omgeving gevestigd.

De gemeente Horst telt ruim 43.000 inwoners en is qua oppervlakte de grootste van de gemeente Limburg met meer dan 2 miljoen toeristische overnachtingen per jaar.

De centrale ligging ten opzichte van de steden Eindhoven, Venlo en Nijmegen en de snelle aansluitingen op de A73, A67 en A2 maken de gemeente Horst goed bereikbaar.

Object
De voor verhuur beschikbare commerciële ruimte is gelegen tussen de winkels van Takko Fashion en Tijd! watch & jewelry en meet circa 420 m². Vanwege een front van ruim 8 meter beschikt het object over meer dan ruim voldoende attentiewaarde.

Opleveringsniveau
Deze commerciële ruimte wordt in de huidige staat opgeleverd.

Parkeren
In de directe omgeving zijn vele gratis parkeerplaatsen voorhanden. Met name de parkeerplaats bij de supermarkt Jan Linders, op zeer korte loopafstand, fungeert als het bronpunt voor een bezoek aan het centrum van Horst.
Lees meer

Kenmerken Kerkstraat 13a

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
2012
Bouwperiode
vanaf 2011 tm 2020

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
420 m²
In units vanaf
420 m²
Verkoopvloer oppervlakte
420 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
800
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer