Kerkstraat 42
Bedrijfshal

5253 AP Nieuwkuijk

Kerkstraat 42

prijs op aanvraag

Bekijk alle foto's (2)
Soort Bedrijfshal
Oppervlakte 1.956 m²

Media

Omschrijving Kerkstraat 42

Locatie
De bedrijfsruimte is gelegen op Bedrijventerrein Nieuwkuijk, direct aan de A59. De zichtlocatie van het object zorgt dan ook voor veel exposure en attentiewaarde. Bedrijventerrein Nieuwkuijk is uitstekend bereikbaar, de op- en afritten van de A59 zijn op circa 2 minuten afstand gesitueerd. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is eveneens goed, op circa 900 meter is een bushalte gelegen.

Object
De voor verhuur beschikbare ruimte betreft in totaal circa 1.866 m² bedrijfsruimte, onderverdeeld in twee bedrijfsruimten (circa 919 m² en circa 947 m²) alsmede circa 90 m² kantoorruimte gesitueerd op de begane grond. De bedrijfsruimte leent zich me een vrije hoogte van circa 12 meter en een volledig vrije overspanning uitstekend voor logistieke doeleinden. Aan de voorzijde is een laad- en loskuil gesitueerd die toegang biedt tot twee elektrisch bedienbare overheaddeuren voorzien van shelters en levelers, daarnaast beschikt het object over vier elektrisch bedienbare overheaddeuren op maaiveld niveau.

Opleveringsniveau
Bedrijfsruimte:
- betonvloer;
- 12m vrije hoogte;
- volledig vrije overspanning;
- TL-opbouw armaturen;
- twee elektrisch bedienbare overheaddeuren gelegen aan de laad- en loskuil;
- twee dockshelters met levelers;
- vier elektrisch bedienbare overheaddeuren op maaiveld;
- alarmsysteem.

Parkeren
Op eigen terrein zijn ruim voldoende parkeerplaatsen gesitueerd.

Diversen
Onderhavig object is naar opgave van de gemeente Heusden gelegen binnen het thans vigerende bestemmingsplan Bedrijventerrein Nieuwkuijk en heeft hierin de bestemming Bedrijf. De voor bedrijf aangewezen gronden zijn bestemd voor ondernemingen in de categorieën 1 tot en met 3.2 van de bij het bestemmingsplan behorende staat van bedrijfsactiviteiten, alsmede onderschikte detailhandel en internetwinkels. Een kopie van het bestemmingsplan is op aanvraag beschikbaar.
Lees meer

Kenmerken Kerkstraat 42

Overdracht

Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Bedrijfshal

Oppervlakte
1.866 m²
In units vanaf
919 m²
Vrije hoogte
1200
Voorzieningen
Loading docks, overheaddeuren, betonvloer
Bouwhoogte
1200

Kantoorruimte

Oppervlakte
90 m²
Verdiepingen
1

Terrein

Lees meer