Ketelaarskampweg 18
Bedrijfshal Te koop

5222 AL 'S-Hertogenbosch

Ketelaarskampweg 18

€ 325.000,- k.k.

Bekijk alle foto's (14)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 2007
Oppervlakte 300 m²

Omschrijving Ketelaarskampweg 18

Locatie
Het bedrijfsobject is gelegen aan de Ketelaarskampweg, op bedrijventerrein De Rietvelden in Den Bosch. De Rietvelden is een binnenstedelijk bedrijventerrein dat zich kenmerkt door een grote diversiteit aan bedrijvigheid. Door de directe aansluiting op de oprit van de A59, en met de A2 op enkele minuten afstand, kan de bereikbaarheid met de auto als uitstekend worden beschouwd. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is, met diverse bushaltes in de directe omgeving, eveneens uitstekend.

Object
Het betreft een bedrijfsobject dat circa 120 m² bedrijfsruimte omvat, aangevuld met circa 100 m² entresol en circa 80 m² buitenterrein. Op zowel de begane grond, als de entresol, is momenteel een kantoor-/kantineruimte gesitueerd. Echter, de constructie van het pand biedt de flexibiliteit om de indeling van de gehele ruimte naar behoefte aan te passen en in te delen.

Opleveringsniveau
Het pand is momenteel verhuurd, maar zal leeg worden opgeleverd. Het opleveringsniveau van de bedrijfsruimte omvat:
- betonvloer;
- overheaddeur;
- TL-verlichting;
- lichtkoepel;
- brandblusvoorzieningen.

Terrein
Aan de voorzijde van de bedrijfsunit ligt circa 80 m² buitenterrein. Dit terrein is voorzien van klinkerverharding en een omheining middels een stalen hekwerk met poort. Tevens zijn er enkele parkeerplaatsen op dit terrein gerealiseerd.

Diversen
Het object is naar opgave van de gemeente 's-Hertogenbosch gelegen binnen het thans vigerende bestemmingsplan Bedrijventerrein De Rietvelden, De Vutter, Het Ertveld en heeft hierin de bestemming Bedrijventerrein en is als zodanig bestemd voor ondernemingen in de categorieën 1 tot en met 5.1 van de bij het bestemmingsplan behorende staat van bedrijfsactiviteiten. Nadere informatie over het bestemmingsplan is op aanvraag beschikbaar.
Lees meer

Kenmerken Ketelaarskampweg 18

Overdracht

Vraagprijs
€ 325.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2007
Bouwperiode
vanaf 2001 tm 2010

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
133 m²

Bedrijfshal

Oppervlakte
220 m²
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry

Kantoorruimte

Terrein

Oppervlakte
80 m²

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer