Ketelmeer 25
Bedrijfshal

5347 JX Oss

Ketelmeer 25

verhuurd

Bekijk alle foto's (8)
Soort Bedrijfshal
Bouwjaar 2009
Oppervlakte 1.180 m²

Omschrijving Ketelmeer 25

Locatie
Deze magazijnruimte is gelegen op bedrijventerrein De Geer in Oss, te midden van grote internationale farmaceutische bedrijven als Hospital Logistics, Aspen en Multi Packaging Solutions, maar ook internationale bedrijven zoals Vega Systems en Spectro B.V. Via de N329 ('Weg van de Toekomst') zijn de A50 (Nijmegen-Eindhoven) en de A59 (Oss-’s-Hertogenbosch) in enkele minuten bereikbaar.

Object
Deze moderne en functionele magazijnruimte (bouwjaar 2009) heeft een oppervlakte van 1.030 m² alsmede was-kleedruimten en mezzanine (totaal circa 75 m²) verdeeld over twee bouwlagen en (circa 75 m²) tussenruimte.

Opleveringsniveau
Het opleveringsniveau van de bedrijfsruimte voorziet in een vrije hoogte van maar liefst 8,5 meter en is voorzien van loadingdock met leveller en twee separate overheaddeuren op maaiveld, TL-armaturen, gasheater(s) alsmede betonvloer. In de bedrijfsruimte is een was-/kleedruimte met toiletten gesitueerd.

Bestemming
Naar opgave van de gemeente Oss is het object gelegen in het vigerende bestemmingsplan Bedrijventerrein ‘Elzenburg-De Geer-Oss’ en heeft hierin de bestemming ‘Bedrijf-2’ en is als zodanig bestemd voor bedrijven:
- die voorkomen in de categorieën 1 tot en met 3 van de milieuzoneringslijst;
- detailhandel in ABC-goederen, grove bouwmaterialen, brand- en explosiegevaarlijke stoffen, landbouwwerktuigen, zonwering, vijvers, zwembaden en tuinhuisjes;
- detailhandel in keukens, badkamers, tegels en sanitair, met dien verstande dat het een nevenactiviteit dient te zijn bij bedrijfsactiviteiten in de vorm van productie en installatie en tevens dat het verkoopvloeroppervlak in de vorm van een showroom ten hoogste 250 m² mag bedragen;
- detailhandel als nevenactiviteit bij verhuurbedrijven voor bouwgereedschappen en bouwbenodigdheden.

Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.
Lees meer

Kenmerken Ketelmeer 25

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
bedrijfsruimte
Bouwjaar
2009

Bedrijfshal

Oppervlakte
1.180 m²
Vrije hoogte
850
Vrije overspanning
25
Voorzieningen
Lichtstraten, loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet
Logistieke functie
1
Bouwhoogte
850

Kantoorruimte

Terrein

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer