Koeweistraat 6j
kantoorruimte Te huur

4181 CD WAARDENBURG

Koeweistraat 6j

€ 125,- p/m² p/j

Bekijk alle foto's (22)
Soort Kantoorruimte
Bouwjaar 2021
Oppervlakte 1.000 m²

Omschrijving Koeweistraat 6j

Locatie
Dit eigentijdse, veelzijdige kantoorgebouw, voorzien van o.a. een hoogwaardige showroomruimte en parkeergarage, bevindt zich in het centrum van het land, op bedrijventerrein Slimwei in Waardenburg, direct aan de A2 (afslag 16) op de kruising met de A15. Het gebouw ligt op een prominente zichtlocatie, waar dagelijks bijna honderdduizend automobilisten passeren. Op Slimwei huisvesten bekende namen zoals Hitachi Transport Systems, BMW Story en De Arend. Door de strategische ligging is Waardenburg uitstekend bereikbaar vanuit alle richtingen, met steden als Utrecht, Den Bosch, Nijmegen-Arnhem en Rotterdam binnen handbereik.

Object
Dit opvallend gelegen gebouw bestaat uit vier verdiepingen, waarvan er drie dienen als kantoor- en showroomruimte. Gebouwd in 2021, fungeert het als thuisbasis voor een gevarieerde mix van succesvolle bedrijven die de locatie en uitstraling ervan benutten als visitekaartje. De binnenkant van het gebouw is met zorg en aandacht ontworpen om een moderne en comfortabele (werk)omgeving te bieden. Ruim van opzet, met grote ramen over de volledige voor- en achtergevel, zorgt het voor veel natuurlijk licht, wat niet alleen bijdraagt aan een aangename werkomgeving en/of een opvallende showroom, maar ook aan een spectaculair uitzicht. Of de ruimte nu wordt gebruikt als kantoorwerkplek of showroom, de flexibele indeling en ruime open pantry/keukeninrichting bieden veel mogelijkheden. De huidige, thans nog geheel casco, ruimte kan naar eigen wens worden ingedeeld en ingericht. Wij brengen u graag in contact met verschillende leveranciers om de ruimte volledig te personaliseren naar uw eigen smaak en behoefte. Een impressie van de eventuele mogelijkheden treft u aan in de getoonde fotocollage, die een indruk geeft van de reeds ingerichte en in gebruik zijnde ruimten elders in het gebouw. Toegang tot de verdiepingen is mogelijk via een gezamenlijke representatieve entree met een personenlift, trap en goederenlift. Deze laatste is ruim genoeg om zelfs een auto in te plaatsen. Kortom, dit moderne gebouw biedt een aangename werkomgeving voor bedrijven en organisaties die streven naar hoogwaardige werkplekken voor hun werknemers en een locatie die hun klanten verrast.

Oppervlakten
Voor verhuur zijn momenteel een zelfstandige ruimte van circa 500 m² bvo op de eerste verdieping (nummer 6j) alsmede een zelfstandige ruimte van circa 500 m² bvo op de derde verdieping (nummer 6p) beschikbaar. Het totaal beschikbare oppervlakte bedraagt derhalve circa 1.000 m² bvo, die zowel in delen (vanaf 500 m²) als in zijn geheel kan worden gehuurd.

Parkeren
Het omliggende, bij het gebouw behorende, buitenterrein, alsmede de ondergelegen parkeergarage biedt parkeergelegenheid aan uw medewerkers en bezoekers.

Contact
Voor meer informatie en/of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 64 88 750.
Lees meer

Kenmerken Koeweistraat 6j

Overdracht

Huurprijs
€ 125,- p/m² p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
2021

Kantoorruimte

Oppervlakte
1.000 m²
In units vanaf
500 m²
Verdiepingen
2
Voorzieningen
Liften, te openen ramen, toilet, verwarming

Buitenruimte

Ligging
Kantorenpark
Lees meer