Koningskampen 8
kantoorruimte

5321 JK HEDEL

Koningskampen 8

verhuurd

Bekijk alle foto's (8)
Soort Kantoorruimte
Oppervlakte 99 m²

Omschrijving Koningskampen 8

Locatie
Gelegen op bedrijvenpark De Kampen te Hedel, op zeer korte afstand van de A2 en het centrum van Zaltbommel en Den Bosch. De bereikbaarheid met de auto is optimaal en een bushalte bevindt zich op korte loopafstand. Het bedrijvenpark De Kampen is de afgelopen jaren sterk in ontwikkeling gekomen door de toenemende vraag naar goed bereikbare, perifere kantoor- en bedrijfsruimten. De Koingskampen/Baronieweg, waaraan het object is gelegen, is hier het meest sprekende voorbeeld van middels een representatieve lintbebouwing van nette en goed bereikbare bedrijfsgebouwen.

Object
Het onderhavige kantoor-/bedrijfsobject is het best te typeren als multifunctioneel en is vrij indeelbaar. De strakke architectonische lijnen van het gebouw en de grote glasvlakken zijn in het oog springend en geven het gebouw een unieke uitstraling. De ruime entree biedt toegang tot een open kantoorruimte (ook te gebruiken als showroomruimte). Deze geheel open ruimte heeft een oppervlakte van circa 99 m² en is geheel zelfstandig te gebruiken en dus af te sluiten.

Parkeren
Er is in zeer ruime mate voorzien in eigen parkeergelegenheid op het omliggende buitenterrein.

Servicekosten
Het gebruik van gas, water en elektriciteit is inbegrepen in de servicekosten middels een verrekenbaar voorschot.

Meer informatie en/of een bezichtiging:
Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP makelaars op telefoonnummer 073 6488750.
Lees meer

Kenmerken Koningskampen 8

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwperiode
vanaf 1991 tm 2000

Kantoorruimte

Oppervlakte
99 m²
In units vanaf
99 m²
Verdiepingen
1

Buitenruimte

Ligging
Bedrijventerrein
Lees meer