Magistratenlaan 166
kantoorruimte Te huur

5223 MA 'S-HERTOGENBOSCH

Magistratenlaan 166

€ 160,- p/m² p/j

Bekijk alle foto's (13)
Soort Kantoorruimte
Bouwjaar 2002
Oppervlakte 832 m²

Omschrijving Magistratenlaan 166

Locatie
'Het Binnenhof' is gelegen in het Paleiskwartier. Het Paleiskwartier is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot de meest populaire kantorenlocatie van Zuid-Nederland. Het gebied kenmerkt zich door de stedelijke architectuur, de uitstekende bereikbaarheid, de combinatie van wonen en werken en de aanwezige lunchvoorzieningen.

Het Paleiskwartier is uitstekend bereikbaar. Het gebied heeft een prima aansluiting op de A2, A50 en de A59. Voor fietsers en voetgangers zijn veilige fietspaden en brede wandelpromenades aangelegd. Via de passerelle of Paleisbrug bent u in een mum van tijd in het historische centrum van Den Bosch.

Met het openbaar vervoer is het object zeer goed bereikbaar. Vanaf het Centraal Station, dat aan het Paleiskwartier grenst, vertrekken dagelijks vele bussen en treinen.

Object
Het gebouw Het Binnenhof is een fraai kantoorgebouw aan de Magistratenlaan. Het totale pand heeft 8 bouwlagen en is circa 8.000 m² groot. Gebruikers van het pand zijn onder andere Social Deal, Stichting RAS, UWV/CWI en de Raad voor Rechtsbijstand. In de nabije omgeving bevinden zich onder andere Uitgeverij Malmberg, Van Lanschot Bankiers, Ricoh, de Rechtbank en Brabant Water.

De voor verhuur beschikbare ruimte heeft een oppervlakte van 832 m² (inclusief gezamenlijke entree), gelegen op de tweede verdieping.

Opleveringsniveau
Het object zal worden opgeleverd inclusief:
- systeemplafonds met (ingebouwde) verlichtingsarmaturen;
- vloerbedekking/ laminaatvloer;
- aanwezige scheidingswanden;
- luchtbehandelingsinstallatie;
- databekabeling;
- beglazing zonwerend/isolerend;
- beveiligingsinstallatie;
- zonwering.

Parkeren
Bij de kantoorruimte kunnen negen (zwerf-)parkeerplaatsen beschikbaar gesteld worden. In overleg zijn er bij het gebouw meer parkeerplaatsen beschikbaar. Verder zijn er in de omgeving veel betaalde parkeermogelijkheden.

Diversen
De onderhavige ruimte komt per 1 januari 2019 voor verhuur beschikbaar.
Lees meer

Kenmerken Magistratenlaan 166

Overdracht

Huurprijs
€ 160,- p/m² p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
per datum

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
2002

Kantoorruimte

Oppervlakte
832 m²
Verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, systeemplafond, toilet, pantry

Buitenruimte

Ligging
Kantorenpark
Lees meer