Marconilaan 1
kantoorruimte Te huur

5612 HM EINDHOVEN

Marconilaan 1

€ 150,- p/m² p/j

Bekijk alle foto's (17)
Soort Kantoorruimte
Bouwjaar 2022
Oppervlakte 962 m²

Omschrijving Marconilaan 1

MARCONILAAN 1 EN 23 EN BOSCHDIJK 295

Locatie
De historische ‘poort van Eindhoven’, de hoek Boschdijk/Marconilaan, is herontwikkeld naar een nieuwe stadspoort van Eindhoven. Waar vroeger autobedrijf ‘Auto Lichtstad’ zat is nu een speels en kleurrijk appartementencomplex met een commerciële plint herrezen, genaamd ‘De Bakermat’.

Het recent opgeleverd complex heeft de look-and-feel van meerdere aaneengesloten gebouwen, elk met een eigen uitstraling. Op de verdiepingsvloeren bevinden zich de appartementen en de begane grond is beschikbaar voor bedrijvigheid. De commerciële plint is opgedeeld in 3 opzichzelfstaande units van verschillende groottes. Ze bevinden zich momenteel in een casco staat, waardoor er veel keuzevrijheid is. En in unit 2 is voldoende capaciteit gerealiseerd voor een horecagelegenheid.

Inmiddels is De Bakermat ook al een welbekend en veelbesproken gebouw onder Eindhovenaren geworden. Het is namelijk een origineel ontwerp, van Maarten Baas in samenwerking met Van Aken Architecten.

Deze blikvanger staat immers ook nog op een prominente locatie aan een uitvalsweg en de binnenring van Eindhoven. Dit resulteert in een goede bereikbaarheid en dagelijks heel veel voorbijgangers. Voor de huurders van de commerciële plinten zorgt dit ook voor een uitstekende zichtbaarheid en hoge attentiewaarde. En het nabijgelegen snelwegennetwerk biedt snelle verbindingen naar belangrijke steden in de regio, terwijl het openbaar vervoer op loopafstand beschikbaar is. Bovendien ligt op steenworp afstand de binnenstad van Eindhoven en zijn er diverse voorzieningen, zoals restaurants, winkels en recreatiemogelijkheden in de directe omgeving te vinden.

Object
De plint van het object bestaat uit drie commerciële units, als volgt verdeeld:

unit 1: 261 m²;
unit 2: 203 m²;
unit 3: 500 m².

De circa 235 bovengelegen woonappartementen zijn alle in verhuurde staat.

Opleveringsniveau
De units worden casco opgeleverd en zijn reeds voorzien van geluidsisolerende puien met entree. Door de casco oplevering is er voor de huurder alle vrijheid om indeling en afbouw naar wens te realiseren. De units zijn voorzien van afgedopte riolering die zijn afgestemd op de door architect ingetekende sanitaire ruimten. Verder is er per unit een aansluiting op het openbaar verwarmingssysteem van en natuurlijk waar de huurder diens verwarmingssysteem op kan aansluiten. Verwarming middels vloerverwarming behoort ook tot de mogelijkheden. Ten aanzien van de ventilatie zijn alle units tot aan het dak voorzien van kanalen ten behoeve van de lucht aan en -afvoer, waarop huurder diens ventilatiesysteem kan aansluiten. Verder beschikken de units alle over een eigen Ziggo (koper) en Reggefiber (glasvezel)aansluiting, elektra aansluiting van 3x25A en watermeter.

Parkeren
Voor de commerciële units zijn parkeerplaatsen beschikbaar in de ondergelegen parkeerkelder, toegankelijk via speedgate middels kentekenregistratie. Parkeerplaatsen in de kelder zijn te huur voor € 1.200 per parkeerplek per jaar, te vermeerderen met BTW.

Bestemming
De bestemming van de commerciële ruimtes is 'gemengd', onder meer geschikt voor kantoren, dienstverlening en maatschappelijke voorzieningen.
Lees meer

Kenmerken Marconilaan 1

Overdracht

Huurprijs
€ 150,- p/m² p/j
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Hoofdbestemming
kantoorruimte
Bouwjaar
2022
In aanbouw
ja

Kantoorruimte

Oppervlakte
962 m²
In units vanaf
203 m²
Verdiepingen
1
Lees meer