Margrietstraat 120
winkelruimte

5731 BX Mierlo

Margrietstraat 120

verhuurd

Bekijk alle foto's (7)
Soort Winkelruimte
Bouwjaar 1990
Oppervlakte 40 m²

Omschrijving Margrietstraat 120

Locatie
Deze voormalige schoenmaker ligt op een herkenbare locatie aan de Margrietstraat in hartje centrum van Mierlo. Naast het object is het Kruidvat filiaal gelegen, met aan de overzijde de Hema en winkelcentrum 'Den Binnen' met onder andere de Albert Heijn en Lidl supermarkt. Aan de nabij gelegen Dorpsstraat zijn onder andere de Plus supermarkt en Bruna gesitueerd. Het centrum van Mierlo kenmerkt zich als een compact boodschappencentrum. De gemeente Mierlo telt circa 15.000 inwoners. Ook de inwoners van het op steenworpafstand gelegen Brandevoort komen hier hun dagelijkse boodschappen doen.

Object
De commerciële ruimte van circa 40 m² is weliswaar compact, maar van alle basisbehoefte zoals toilet, pantry, meterkast en c.v.-installatie voorzien. De unit was tot voor kort in gebruik als schoenmakerij en sleutelservice, maar kan zowel dienst doen als winkel- en/of kantoor-/balieruimte. De entreepartij aan de Margrietstraat beschikt over een front van 3.6 meter. Aan de achterzijde bevinden zich de toilet/pantry/c.v. en een deur die uitkomt op de binnenplaats.

Parkeren
Zowel voor de deur aan de Margrietstraat, als aan de achterzijde van het object zijn gratis parkeerplaatsen voorhanden; in het gehele centrum van Mierlo is overigens voldoende parkeergelegenheid.

Opleveringniveau
De ruimte wordt in huidige staat inclusief alle aanwezige installaties, tegelvloer en systeemplafond met inbouwverlichting opgeleverd. Huurder is verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van deze installaties.
Lees meer

Kenmerken Margrietstraat 120

Overdracht

Huurprijs
verhuurd
Status
verhuurd
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Hoofdbestemming
winkelruimte
Bouwjaar
1990
Bouwperiode
vanaf 1981 tm 1990

Winkelruimte

Detailhandel
Ja
Oppervlakte
40 m²
In units vanaf
40 m²
Verkoopvloer oppervlakte
40 m²
Verdiepingen
1
Frontbreedte
360
Welstandsklasse type
A1

Buitenruimte

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Lees meer